Tarkista taloyhtiösi valmius sähköauton latauspisteille

Etäkatselmus on vaivaton tapa selvittää kiinteistön kapasiteetti sähköautojen latauspisteiden asentamiseen. Tarkastelemme kiinteistön tehotietoja, joiden pohjalta koostamme tiiviin raportin latauspisteiden hankinnan tueksi. Huomioithan, että toimitamme etäkatselmuksia toistaiseksi vain 10 tai useamman autopaikan taloyhtiöihin

Tilaa etäkatselmus

Raportista selkeä kuva kiinteistön kapasiteetista

Etäkatselmuksen perusteella laatimamme raportti kertoo yhdellä näkymällä, kuinka monta latauspistettä kiinteistöön voidaan asentaa

  • vähäisin muutostöin pysäköintialueen sähköliittymään
  • muutostöin kiinteistön sähkökeskukseen
  • vahvistamalla kiinteistön pääsähköliittymän sekä toteuttamalla mahdollisesti merkittäviä muutostöitä kiinteistön sähköjärjestelmään

Raportin tulokset koskevat Helenin toimittamia ja asentamia latauspisteitä.

Etäkatselmuksen tilaus ja hinta

Etäkatselmus on saatavissa 10 tai useamman pysäköintipaikan taloyhtiöihin koko Suomeen. Pyrimme hankkimaan tehotiedot raporttia varten sähköverkkoyhtiöltä asiakkaan valtuutuksella. Tilaajan tulee olla taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä.

Raportin hinta on 200 €/kiinteistö (alv 0 %).

Tilaa etäkatselmus tästä

Usein kysyttyä latauspisteiden asennusvalmiuden etäkatselmuksesta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Etäkatselmuksen avulla taloyhtiö voi selvittää montako latauspistettä kiinteistöön voidaan turvallisesti asentaa.

Raportti sisältää laskelman kiinteistön nykyisestä kapasiteetista, sekä laskelmia latauspisteiden toteutus mahdollisuuksista. Raportti vastaa kysymykseen: Montako latauspistettä kiinteistöön voidaan tällä hetkellä asentaa ja millä toimenpiteillä latauspisteiden määrää voidaan kasvattaa?

Helenin asiantuntija tekee laskelman latauskapasiteetista perustuen sähköverkkoyhtiöltä saataviin tietoihin. Latauspisteiden määrä perustuu Helenin toimittamien laitteiden mitoitukseen.

Etäkatselmusraporttia voidaan käyttää hyväksi kun taloyhtiössä suunnitellaan sähköautojen latausratkaisun hankintaa. Raportti auttaa tulevien kustannuksien ennakoinnissa ja kaikille taloyhtiön asukkaille tasavertaisen toimintamallin rakentamisessa. Ensimmäinen latauspiste on helpompi hankkia kun toimintamalli on selvillä.

Asukas voi ehdottaa taloyhtiön hallitukselle etäkatselmoinnin tilaamista, jotta taloyhtiössä voidaan tehdä suunnitelma latauspisteiden hankintaan.