Helenin vuosi 2023

Uudistimme strategiamme ja jatkoimme merkittäviä investointeja kestävään energiajärjestelmään. Suljimme helsinkiläisiä lähes 50 vuotta palvelleen Hanasaaren voimalaitoksen, mikä teki päästöihimme historiallisen leikkauksen. Kehitimme digitaalista asiointiamme ja toimme markkinoille asiakkaiden fiksua energiankäyttöä tukevia palveluita.

Vuosikatsaus 2023

Tekojen vuosi

Helen-konsernin vuoden 2023 vuosikatsaus ja tilinpäätös on julkaistu verkkosivuillamme. Vuosikatsaus koostuu vuosiraportista ja GRI-standardien mukaisesta vastuullisuusraportista.

Lataa vuosikatsaus 2023 (pdf)

Toimitusjohtaja Olli Sirkka:

”Aloitin Helenin toimitusjohtajana tammikuussa 2023 energia-alan ollessa äärimmäisen mielenkiintoisessa vaiheessa. Uusiutuvan energian osuus kasvaa vauhdilla samalla, kun digitaaliset ratkaisut sekä vedyn ja pienydinvoiman kaltaiset mahdollisuudet tarjoavat uusia keinoja vauhdittaa vihreää siirtymää. Elämme murroskohdassa, jossa vanhat kulutuksen lainalaisuudet eivät enää päde, ja opettelemme elämään maapallon kantokyvyn ehdoilla. Myös Helen kehittyy uusiutuvan ja hiilineutraalin energian yhtiöksi. Kyse on käänteentekevästä muutoksesta kestävämpään suuntaan.”

Lue toimitusjohtajan katsaus