Kun kaikki muuttuu – tarvitaan suunnannäyttäjiä

Sähkö- ja energiamarkkinoiden poikkeuksellisen haastava markkinatilanne vaikuttaa meidän jokaisen arkeen. Meillä on yli sadan vuoden osaamisemme kautta ainekset päihittää tämä muutos – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Haluamme tuoda uuden energia-aikakauden jokaisen ulottuville

Investoimme merkittävästi hiilineutraaliin ja päästöttömään energiaan sekä ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, jotka helpottavat asiakkaidemme ja kumppaniemme arkea sekä matkaa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Päästövähennystavoitteemme saivat virallisen hyväksynnän

Olemme ensimmäisenä suomalaisena energiayhtiönä saaneet Science Based Targets -aloitteelta (SBTi) virallisen hyväksynnän päästövähennystavoitteillemme. Uudet tavoitteet perustuvat Pariisin ilmastosopimukseen, ja ne pyrkivät rajoittamaan maapallon lämpenemistä 1,5 asteeseen globaalisti. Videolla vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Maiju Westergren kertoo sitoutumisestamme päästövähennystavoitteisiin.

Lue lisää

Investointimme mahdollistavat hiilineutraalin energiantuotannon

Tavoitteenamme on olla hiilineutraali energiayhtiö vuoteen 2030 mennessä. Sähköntuotantomme painottuu jatkossa voimakkaasti vesi-, ydin ja tuulivoimaan sekä myös aurinkoon. Katso videolta tuulivoimajohtaja Pekka Tolosen haastattelu, jossa hän kertoo matkastamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa. 

Lue lisää

Datan avulla kohti energiatehokkaampaa huomista

Data ja digitalisaatio mahdollistavat paitsi asiakkaille paremmat palvelut, myös nopeamman vihreän siirtymän.

 

Henkilö pitää kädessään puhelinta. Puhelimen näytöstä näkyy Oma Helen -sovellus

Oma Helen – avaimesi energiankäytön ymmärtämiseen

Oman energiankäytön ymmärtäminen auttaa tekemään kestäviä valintoja, joiden avulla asiakkaamme voivat säästää energialaskuissaan ja samalla pienentää hiilijalanjälkeään.

Oma Helen -palvelu tarjoaa laajasti dataa omasta energiankäytöstä ja antaa työkaluja arkeen oman kulutuksen hallitsemiseksi. Palvelussa voi seurata oman talouden sähkönkulutusta jopa tunnin tarkkuudella tai tutkia käyttöä erilaisina aikasarjoina.

Palvelu tarjoaa myös erilaisia hyödyllisiä vertailuja dataan perustuen; esimerkiksi kuukausitason kulutuksen vaihtelun tarkastelun tai kulutuksen jakauman päivä- ja yöajalle. Oma Helenissä voit myös seurata pörssisähkön tuntihinnoittelua.

Lue lisää

Helenin työntekijä esittelee energiadataa asiakkaalle tabletilla

Yritys Helen – ratkaisu yrityksesi energiankäytön tuntemiseen

Yritys Helen on monipuolinen asiointipalvelu, joka tuo energiankäyttöön liittyvät tiedot kätevästi yhteen paikkaan.

Yritys Helen -palvelun avulla yritys- ja taloyhtiöasiakkaat voivat seurata energiankulutustaan ja ymmärtää energiankäyttöään paremmin. Asiakkaat voivat muun muassa vertailla kaukolämmön kulutusta edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Palvelusta yritys- ja taloyhtiöasiakkaat löytävät myös sopimustiedot ja laskut.

Lue lisää

 
 Kun kaikki muuttuu – tarvitaan suunnannäyttäjiä

Meidät tunnetaan energia-alan suunnannäyttäjänä, yhtenä maailman luotettavimmista energiayhtiöistä. Parannamme jatkuvasti energiatehokkuutta yli sadan vuoden kokemuksella. Hyödynnämme tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä.