Lead Software Developer

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmää, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Tavoitteenamme on olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule Lead Developeriksi Software Development -tiimiimme kehittämään julkista sähköautojen latauspalvelua!

 Tiimi on osa Software Engineering -yksikköämme, joka vastaa Helenin digipalveluiden kehitystyöstä dataa hyödyntämällä sekä tuotannon ylläpito- ja tukitoiminnoista. Julkinen sähköautojen latauspalvelu osana Oma Heleniä integroituu saumattomasti Helenin palveluvalikoimaan ja koko energiajärjestelmään. Etsimmekin nyt Helen Lataus -palvelun kehitystiimiin fullstack-osaajaa Lead Software Developer -rooliin.Lead Software Developerin roolissa

 •  Osallistut sähköautojen latauspalvelumme korkealaatuisten ohjelmistokomponenttien kehittämiseen ja ylläpitoon. Työsi sisältää sekä backend- että frontend-kehitystä.
 • Huolehdit, että tiimisi noudattaa Helenissä sovittuja hyvän ohjelmistokehityksen käytänteitä ja tuot kehitystiimiin ratkaisuvoimaa kokemuksellasi.
 • Seuraat ohjelmistokehityksen teknologioiden ja toimintatapojen kehittymistä maailmalla varmistaen huippuosaamisen Helenin digikehityksessä.
 • Teet yhteistyötä Helenin muiden kehitystiimien, esimerkiksi Data ja tekoäly- sekä Oma Helen -tiimien kanssa.
 • Osallistut sidosryhmäyhteistyöhön esimerkiksi liiketoiminnan kanssa.
 • Pääset myös rakentamaan Helenin ohjelmistokehityksen toimintatapoja ja kulttuuria!

Toivomme sinulta 

 • Vahvaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, erityisesti seuraavista teknologioista ja käsitteistä: Python FastAPI, tietokannat kuten PostgreSQL, REST-rajapinnat.
 • Kokemusta Lead- tai Senior-roolissa toimimisesta modernissa ohjelmistokehitysympäristössä.
 • Hyviä tiimityötaitoja ja halua ottaa vastuuta tiimin tavoitteiden toteutumisesta.
 • Kokemusta maksamiseen liittyvistä digitoteutuksista.
 • Osaamista teknologioista ja käsitteistä kuten CI/CD (Azure DevOps, Gitlab), Terraform/IaC.

 Arvostamme lisäksi kokemusta Reactista ja Flutterista, Azuren tai AWS pilvipalveluiden hyvästä hallinnasta (AKS, APIM, Event hub) sekä  CRM- tai ERP-integraatioista tai muista modernien pilvipalveluiden integraatioista.

 Tarjoamme sinulle

 Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä ohjelmistokehityksellä on tärkeä rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras.

 Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Head of Software Engineering, Jouni Rantalankilalta (+358407591025 / etunimi.sukunimi@helen.fi).

 Voit tutustua tuoreesta verkkojulkaisustamme tarkemmin siihen, miten tuomme julkisen latauksen osaksi Oma Heleniä: https://www.helen.fi/uutiset/2024/helen-kehittaa-sahkoisen-liikenteen-palveluaan.

 Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi rekryportaalimme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 9.8.2024.

 Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa:
26.06.2024 00.00
Hakuaika päättyy:
09.08.2024 23.59