Liiketoiminta-arkkitehti

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmä, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Tavoitteenamme on olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule Liiketoiminta-arkkitehdiksi Digitaaliset alustat -yksikköömme!

Digitaaliset alustat -yksikössä pääset osallistumaan tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen arkkitehtuurin näkökulmasta, ja verkostoitumaan aktiivisesti liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työskentelet yhdessä kehittäjien ja muiden arkkitehtien kanssa varmistaen parhaan lopputuloksen liiketoiminnolle ja asiakkaille teknisestä, operatiivisesta ja kustannusnäkökulmasta tarkastellen. 

Roolissasi vastaat

  • Liiketoiminnan strategisten tavoitteiden toteutuksesta arkkitehtuurin keinoin.
  • Teknologia- ja tietojärjestelmäpäätöksien ohjaamisesta siten, että ne tukevat liiketoimintojen strategisia tavoitteita.
  • Laajan liiketoiminnallisen kokonaisuuden hallinnoinnista, joka painottuu erityisesti asiakasrajapinnan digipalveluihin sekä niihin linkittyviin taustajärjestelmiin ja konsernin sisäisiin prosesseihin.
  • Liiketoimintojen sovellusarkkitehtuurin pidemmän aikavälin visiointia ja konkreettisissa projekteissa valintojen tekemistä.
  • Aktiivisesta tuotteidemme ja digitaalisten palveluidemme ja prosessiemme kehittämisestä arkkitehtuurin näkökulmasta sekä verkostoitumisesta. ja toimii mielellään eri liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Toivomme sinulta

  • Vahvaa osaamista teknisistä kyvykkyyksistä ja kokemusta niiden hyödyntämismahdollisuuksista palveluiden digitalisoinnissa.
  • Kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia sekä niiden dokumentointia.
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sillä työskentelet eri tuotealueiden Product Ownerien, kehittäjien liiketoimintojen Business Ownereiden, liiketoimintasovelluksista vastaavien tahojen ja kumppaneidemme tekevät tiivistä kanssa.
  • Kokemus kokonaisarkkitehtuurin viitekehyksistä, MS:n liiketoimintateknologioista tai modernien digipalveluiden rakentamisesta pilviteknologioilla olisi loistava lisä.

Tarjoamme sinulle 
Arkkitehtitiimimme on huumorintajuinen ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella työhön ja myös vapaamuotoisempaan yhdessäoloon paneutuva arkkitehtitiimi. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä ja kehittämään osaamistasi eri osa-alueidemme arkkitehtien ja kehittäjätiimien kanssa. Toivommekin sinusta meille itsensä kehittämisestä ja yhteistyöstä innostuvaa kollegaa! 

Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras. 

Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 
 
Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Jarmo Ojamolta (puh. 050 3728041, etunimi.sukunimi@helen.fi)
 
Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry) viimeistään 31.7.2024. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita pääsääntöisesti vasta lomakauden jälkeen elokuussa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa:
28.06.2024 00.00
Hakuaika päättyy:
31.07.2024 23.59