Tuotepäällikkö, lämmitys ja jäähdytys

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin hiilineutraaliustavoitteisiimme ja kehittääksemme asiakkaillemme entistä fiksumpia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt lämmön ja jäähdytyksen tuotepäällikköä täydentämään tuotetiimiämme Sähkötalon toimipisteeseemme. Tule mukaan energia-alan näköalapaikalle vastaamaan energiamurroksen haasteisiin ja tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. 
Työsuhde on vakituinen.

Tässä vakituisessa tehtävässä kehität ja ylläpidät lämmön ja jäähdytyksen tuoteportfoliotamme yhdessä muun tiimin kanssa sekä vedät itsenäisesti tuotekehitysprojekteja. Työtehtäviisi kuluu lisäksi tuotteen elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät sekä sisäisten sidosryhmiemme, kuten myyntitiimin, tukeminen. Ensimmäisessä tuotekehitysprojektissasi vastaat kaukolämmön kysyntäjousto- ja optimointituotteen tuotteistamisesta ja markkinoille viennistä osana yhtä strategista hankettamme. Vastuullasi hankkeessa on siis saattaa tuote lanseerausvalmiuteen ja kaupallistaa kaukolämpöjärjestelmämme uudet kyvykkyydet yhdessä muun projektitiimin kanssa. 

Edellytämme tehtävässä aiempaa kokemusta ja näyttöä kaupallisten kehitysprojektien läpiviennistä sekä asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä, erityisesti palveluiden kehittämisestä. Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset kyvykkyyttä kokonaisuuksien hallintaa, vahvaa liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, kykyä tunnistaa asiakastarpeet, projektinjohtamistaitoja sekä intohimoa alaamme kohtaan. Haluat olla mukana luomassa asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut. Onhan sinulla kokemusta energia-alalta sekä rooliin soveltuva koulutus, kuten DI tai KTM?

Toivomme sinulta aktiivista asennetta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja aitoa mielenkiintoa työskennellä energiamurroksen parissa.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset sukeltamaan lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminnan tuotteiden syövereihin vakaassa yrityksessä. Pääset kerryttämään osaamistasi myös strategisten kehittämishankkeiden parissa sekä kasvamaan ammatillisesti merkityksellisessä roolissa koko Helenin osaajaorganisaatio tukenasi. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi lämmitys- ja jäähdytystuotteiden tuotekehityksen ja -hallinnan ryhmäpäälliköltä Henni Vornaselta (0415444921/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Henni on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse ti 16.7. klo 12-13 sekä ma 22.7 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 28.7. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
24.06.2024 00.00
Hakuaika päättyy:
27.07.2024 23.59