Asiakasneuvoja

Hei sinä, joka haluat olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuot kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt B2C myyntiin ja asiakaspalveluumme myynnillisiä ja asiakaspalveluhenkisiä uusia kollegoita asiakasneuvojan tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaisuuksiin.  Sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit, jotta voit hakea tehtävää. Tarkemmat kriteerit löydät TE-keskuksen sivuilta.

Vuorotteluvapaasijainen:
• on ollut työttömänä työnhakijana TE-palveluissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
• on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
• on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kampissa, mutta perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä pääsääntöisesti paikkariippumattomasti missä päin Suomea vain! 
Tehtäviisi kuuluu monikanavainen asiakaspalvelu. Hoidat asiakkailta tulevia yhteydenottoja ja huolehdit siitä, että asiakkaidemme sähkösopimusasiat ovat kunnossa ja tallennat asiakkaiden sopimus- ja tilaustietoja järjestelmään. Asiakaspalvelutilanteet ovat monipuolisia ja ajoittain haasteellisiakin. Meillä pääset haastamaan itsesi maailmanluokan asiakaskokemuksen tuottajana sekä ratkaisemaan asiakkaidemme joskus visaisiakin kysymyksiä. 

Etsimme positiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä kollegoita. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja ihmistuntemustasi luoden kohtaamisissa erinomaista asiakaskokemusta kiireenkin keskellä. Tehtävässä menestyt hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla sekä huolellisella ja tarkalla työskentelyotteella. Pystyt toimimaan rauhallisesti haastavissakin asiakas- ja kiiretilanteissa. Tiimissämme viihtyvät kehitysmyönteiset ja proaktiiviset tyypit.

Odotamme sinulta sujuvia tietokoneen- ja järjestelmien käyttötaitoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että omaksut nopeasti uusia järjestelmiä, sillä työpäivän aikana käytät ja yhdistelet tietoja useammasta eri järjestelmästä. Tehtävä edellyttää myös kaupallista koulutusta tai kokemusta. Ruotsin kielen taito ja aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutyöstä esim. Contact centerissä ovat ehdottomasti eduksi tehtävässä muttei välttämättömiä. 

Haluamme antaa sinulle parhaat valmiudet työhösi asiakasrajapinnassa ja siksi tarjoamme syvällisen perehdytyksen tehtävään sekä vihreämpää tulevaisuutta tekevään energia-alaan. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä! Tiedämme, että tarvitsemme toistemme tietoa, osaamista, kokemusta, näkemystä ja intohimoa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta jokaisen työpäivän aikana ja osallistua oman työsi kehitykseen. Maksamme työstä kilpailukykyisen palkan.

Työsuhde kestää 15.7.2024-8.11.2024 ja työtä tehdään asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8–18 välille.

Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä huumetestaus. Lisäksi valituilta henkilöiltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä ja tiimistä tarkemmin ryhmäpäälliköltämme Eeva-Leena Hakamäeltä (puh. 040 548 6063 / eeva-leena.hakamaki@helen.fi). Eeva-Leena on puhelimitse tavoitettavissa ti 11.6. klo 10–11 ja to 13.6. klo 13–14 tai sähköpostilla.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään ke 19.6.2024. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa:
05.06.2024 00.00
Hakuaika päättyy:
19.06.2024 23.59