DevOps Engineer

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmä, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Tavoitteenamme on olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme. 

 Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule DevOps Engineeriksi Cloud Platform -tiimiimme!

 DevOps Engineer -roolissa kehität pilven ratkaisuja osana Cloud Platform -tiimiämme. Tiimimme suunnittelee ja toteuttaa yhteisiä työkaluja ja pilvialustakomponentteja tukemaan ja vauhdittamaan koko Helenin digikehitystä ja uusien palveluiden rakentamista. Tiimi vastaa pilviratkaisujen elinkaarenhallinnasta ja luo samalla myös parhaita käytänteitä Helenin kehitystiimeille. Keskitymme työssämme muun muassa pilvialustan käyttöönoton automatisointiin, API-hallintaan, pipeline kehittämiseen ja testiautomaatioon liittyvien komponenttien rakentamiseen ja ylläpitoon.

 Toimimme monipilviympäristössä ja tiimi keskittyy tässä vaiheessa rakentamaan ratkaisuja Azureen. Työvälineinämme Azuressa ovat mm. Azure DevOps, Azure AKS, Azure APIM ja EventHub.

 Toivomme sinulta  

  • Vahvaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä 
  • Aiempaa kokemusta pilvikomponenttien rakentamisesta  
  • Azuren pilvipalveluiden hyvää hallintaa (AKS , APIM, event hub)  
  • Osaamista teknologioista ja käsitteistä kuten CI/CD, Terraform/IaC  

Arvostamme myös aiempaa kokemusta AWS pilviympäristöstä, Python FastAPI-kirjastosta ja testiautomaatiotyökaluista.  

Tarjoamme sinulle 

Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä ohjelmistokehityksellä on tärkeä rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras. 

Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi, Head of Software Engineering, Jouni Rantalankilalta (040 759 1025 / etunimi.sukunimi@helen.fi).  

Kiinnostuitko? Hae (helen.fi/digirekry), viimeistään 15.12.2023 mennessä.

Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa:
14.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
15.12.2023 23.59