Financial System SpecialistHaluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olemme energia-alalla toimiva innovatiivinen konserni, joka toimii muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, toimintatapojamme ja työkalujamme. Olemme käynnistäneet uuden ERP järjestelmän määrittely- ja käyttöönottoprojektia, jonka lisäksi meillä on meneillään myös monia muita kehityshankkeita toimintamme sekä järjestelmiemme kehittämiseksi. Etsimme nyt joukkoomme Financial System Specialistia Helsingin Kampin Sähkötalon toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Financial System Specialistina osallistut tiiviisti käynnissä olevaan ERP projektiin tuoden rohkeasti oman ERP kokemuksesi sekä näkemyksesi peliin erityisesti talouden toimintojen osalta. Lisäksi tehtävässä vastaat Helen-konsernin talouden järjestelmien monipuolisista pääkäyttäjätehtävistä sekä toimit tarvittaessa projektipäällikkönä / -leadina talousjärjestelmiin liittyvissä kehitysprojekteissa. Pääkäyttäjätehtävät sisältävät mm. talouden prosessien kehittämistä järjestelmänäkökulma huomioiden, prosessien ja tietovirtojen kuvaamista, loppukäyttäjien kouluttamista ja ohjeiden laatimista, käyttäjähallintaa, järjestelmien parametrointia sekä aktiivista yhteydenpitoa järjestelmätoimittajiin. Tehtävässä toimit osana Helen-konsernin Talouden järjestelmät, P2P ja Treasury prosessit - tiimiä ja raportoit ks. toiminnon esihenkilölle.

Arvostamme vahvaa talousosaamistasi ERP- ja talousjärjestelmien end-to-end prosessien osalta. Aiempi kokemus kirjanpidon tehtävissä toimisesta ja IFRS osaamisesta on suureksi eduksi. Lisäksi osaamisesi seuraavien järjestelmien suhteen on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi: Microsoft D365 ERP F&O, Anaplan, Clausion Cloud FPM, Visma M2, Nomentia Cash Management, Basware P2P, Cloudia, Blackline, Fatman Frame.

Menestyäksesi tässä tehtävässä olet taloushallinnon ammattilainen, joka tuntee talousprosessit erinomaisesti ja viihdyt eri tietojärjestelmien parissa. Työskentelyotteeltasi olet kehitysmyönteinen proaktiivinen ongelman ratkaisija, tarkka, järjestelmällinen, itseohjautuva sekä joustava. Osaat hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät erilaisten liiketoimintojen väliset riippuvuudet. Tehtävässäsi haluat jatkuvasti oppia uutta sekä toimit yhteisen tavoitteemme eteen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja siedät hyvin epävarmuutta, aikataulupaineita sekä muuttuvia tilanteita. Englannin kielen sujuva osaaminen on tehtävässä tarpeen. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ERP ja talousjärjestelmien pääkäyttäjätehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan monipuolisten tehtävien ja mielenkiintoisten kehitysprojektien parissa menestyvässä & vakaassa yrityksessä, jossa on erinomainen työskentelyilmapiiri ja jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Pääset työskentelemään taloushallinnon ammattilaisten kanssa, ja meillä voit kehittää omaa osaamistasi sekä ammattitaitoasi vaativien tehtävien myötä. Me työskentelemme hybridimallilla, eli voit tehdä etä- ja lähityötä yhdessä sovitusti. Lisäksi meillä on todella hyvät henkilöstöetuudet ja joustava työaika!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi, Sami Rautiaiselta (050 535 4499 / sami.rautiainen@helen.fi). Hän on tavoitettavissa puhelimitse tiistaina 21.11 klo 16.00-17.00 ja tiistaina 28.11 klo 8.30-9.30. 

Innostuitko? 
Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään torstaihin 30.11.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.


Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
10.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
30.11.2023 23.59