Fullstack Developer

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 
 
Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT-ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin. Jatkoimme tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oman devaustiimin, johon etsimme edelleen lisää osaajia. Voidaksemme rakentaa voittavat ratkaisut energiamurrokseen, haemme nyt kehittämishaluista Fullstack Software Developeria vahvistamaan tiimiämme.

Helenin ohjelmistokehitys kohdistuu asiakasrajapinnan toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja Helenin ratkaisuliiketoiminnan tukemiseen. Esimerkkejä palveluista, joiden parissa on mahdollisuus työskennellä, ovat Oma Helen -digipalvelu joka sisältää palvelut sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille, sähkön myyntiprosessin hoitava digitaalinen palvelu tai  Kumppanialusta, jonka kautta haemme uusia energialiiketoiminnan muotoja avaamalla dataamme jalostettavaksi.  
 
Toivomme, että sinulla on jo vahva työkokemus ohjelmistokehittämisestä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen periaatteet ja toimit sujuvasti osana ketterää kehitystiimiä. Tehtävässäsi vastaat korkealaatuisten ohjelmistokomponenttien kehittämisestä ja ylläpidosta, osallistut kehittämisen teknologia- ja toimintatapavalintoihin ja tuot kehitystiimiin ratkaisuvoimaa kokemuksellasi.  Osaaminen teknologioista ja käsitteistä kuten React, Python, CI/CD, IaC ja ohjelmistokehittäminen pilvipalveluihin ovat tehtävässä oleellisia.

Helenläisenä pääset osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen. Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme kuten henkilökuntasähkön, sähköauton latausedun, etätyömahdollisuuden ulkomailla ja hyvinvointiedun. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Meillä kannustetaan ja tuetaan ammatillisen osaamisen kehittymistä sekä arvostetaan työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Head of Software Development Jouni Rantalankilalta sähköpostitse jouni.rantalankila@helen.fi tai puhelimitse 0407591025.
 
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 10.10.2023.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa:
14.09.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
10.10.2023 23.59