Integraatioarkkitehti

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmä, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Tavoitteenamme on olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

 Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule Integraatioarkkitehdiksi Digitaaliset alustat -yksikköömme!

 Digitaaliset alustat -yksikössä  pääset osallistumaan tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen arkkitehtuurin näkökulmasta, ja verkostoitumaan aktiivisesti liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työskentelet yhdessä kehittäjien ja muiden arkkitehtien kanssa varmistaen parhaan lopputuloksen liiketoiminnolle ja asiakkaille teknisestä, operatiivisesta ja kustannusnäkökulmasta tarkastellen.

 Roolissasi vastaat

  • Liiketoiminnan tarpeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta arkkitehtuuriperiaatteet, tietosuojan, tietoturvan ja eri liiketoiminta-alueiden erityispiirteet huomioiden 
  • Liiketoimintatarpeiden toiminnallisista ja teknisistä määrittelyistä sekä ratkaisuiden teknisestä dokumentoinnista
  • Teknologian, analytiikan sekä pilvipalveluiden kattavasta hyödyntämisestä automatisoidaksesi liiketoimintaprosesseja 
  • Aktiivisesta osallistumisesta tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen arkkitehtuurin näkökulmasta 

Toivomme sinulta

  • Rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista työskentelyotetta
  • Erinomaista kykyä hahmottaa, hallita ja dokumentoida laajoja kokonaisuuksia
  • Vahvaa projektinhallintakykyä sekä uskallusta haastaa juurtuneita käytänteitä ja uudistaa toimintatapoja 
  • Ylempää korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista

Arvostamme myös kokemusta eri integraatioalustoista ja toteutuksista (Frends, Logic Apps, Mulesoft, APIM, jne.). Huomioimme myös työuran alkuvaiheessa olevat potentiaalit – asenteella on suuri merkitys!

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjenenergiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras.

Arkkitehtitiimimme on huumorintajuinen ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella varustettu porukka, joka arvostaa niin työaikaa kuin vapaamuotoisempaa yhdessäoloa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä ja kehittämään osaamistasi eri osa-alueidemme arkkitehtien ja kehittäjätiimien kanssa. Toivommekin sinusta meille itsensä kehittämisestä ja yhteistyöstä innostuvaa kollegaa.

Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Jarmo Ojamolta (050 372 8041 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse klo 16.00-16.30.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi (helen.fi/digirekry), viimeistään 15.12.2023 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
14.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
15.12.2023 23.59