Kehitysinsinööri

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme etsimme nyt joukkoomme kehitysinsinööriä vahvistamaan tuotantolaitosten toimintaa osana energiajärjestelmäämme. Kehitysinsinöörinä toimit Energia-alusta ja tuotantoratkaisut liiketoiminta-alueella, jonka vastuulla on tuotannon, lämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä erilaisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden toteutus, omaisuudenhallinta ja käyttö. 

Kehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tuotantolaitosten selvitys- ja kehitysprojektien vetämisestä. Tehtävässä kehität myös raportointia ja luot PowerBI-raportteja. Olennaisena osana tehtävään kuuluu tuotantolaitosten häiriöraportoinnin ja häiriöanalysoinnin kehittäminen ja seuranta. Myös talouden ja kustannusten hallintaan liittyvät analyysit ja selvitystyöt kuuluvat tehtävään. Olet mukana uuden toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käyttöönottoon liittyvissä kehitystehtävissä

Tehtävässä osallistut myös tuotantolaitosten käyttötalouden seurantaan, lämpö- ja jäähdytyslaitoslaitosprosessien kehittämiseen sekä toimintaprosessien kuvaamiseen ja kehittämiseen. Työhän kuuluu myös osallistuminen Helenin tuotantolaitosten vierailujen hoitamiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta energia-, prosessi-, automaatio- tai konetekniikan alalta. Kokemus lämmöntuotantolaitosten toiminnasta on eduksi tehtävän hoitamisessa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, intoa tuotantoprosessien kehittämiseen ja tehostamiseen sekä halu oppia uutta ja kehittyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet tiimipelaaja, mutta pystyt toimimaan myös itsenäisesti ja kantamaan vastuuta vaativista tehtävistä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti eri tiimien ja vastuualueiden henkilöiden kanssa sekä pystyt tuottamaan dokumentteja ja esityksiä suomeksi ja englanniksi. Ongelmatilanteiden hyvä hahmottaminen ja kyky ongelmien ratkaisuun ovat tärkeitä tehtävässä. Tehtävä edellyttää myös hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteisyyttä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää Jarmo Hagströmiltä (050 559 2797, jarmo.hagstrom@helen.fi). Jarmo on tavoitettavissa parhaiten ke 20.9 klo 8-9 ja 15-16, ti 26.9. klo 8-9 ja 12-13 ja pe 29.9. klo 8-9 ja 12-13.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 1.10.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
15.09.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
01.10.2023 23.59