Kehityspäällikkö, kaukolämmön optimointi

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin
, etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Kehityspäällikköä Lämmön ja jäähdytyksen digitalisoinnin tiimiin.

Tiimimme tehtävänä on varmistaa toimiva lämmön järjestelmäkokonaisuus ja kyvykkyydet kysyntäjoustoon ja kilpailukykyiseen kaukolämmön tuotantoon ja jakeluun. Tukenasi ovat kokeneet pääkäyttäjät liiketoiminnan puolella, IT-palvelutoimittajamme, järjestelmätoimittajat sekä Digitaalisten ratkaisujen asiantuntijat. 

Roolissasi vastaat:

  • Lämmön tuotannon ja jakelun optimointiin ja valvomotoimintaan liittyvistä järjestelmistä ja niiden kehittämisestä energiajärjestelmän kokonaisoptimoinnin tueksi.
  • Järjestelmien kehittämisen koordinoinnista projektipäällikön ja/tai tuoteomistajan roolissa.
  • Asiantuntijana toimimisesta projekteissa oman vastuualueesi osalta.
  • Yhteistyöstä ⁠sähkön sekä lämmön liiketoimintojen edustajien ja sovelluksista vastaavien asiantuntijoiden kanssa.
  • Varmistat yhteistyössä kumppaneidemme ja liiketoiminnan kanssa IT- ja OT-tarpeiden toteutuksesta uusissa laitosinvestoinneissa sekä hukkalämpö- ja asiakasratkaisuissa.

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa osaamista ja näyttöä digikehittämisestä - tunnet digikehittämisen periaatteet ja tunnistat niiden kannalta olennaisimmat sidosryhmät.
  • Kokemusta projektien tuloksellisesta johtamisesta sekä useita eri sidosryhmiä koskettavien muutosten koordinoinnista.
  • Halua ymmärtää liiketoiminnan prosesseja.
  • Tuntemusta OT-järjestelmien toimintaperiaatteista.
  • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta.

Voit olla jo kokeneempi tai urasi alkutaipaleella oleva energia-alan osaaja, sillä asiantuntevat kollegat ovat jokapäiväisenä tukenasi!

 Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä energia-alan digitalisaation ytimessä sekä tehdä merkittävää työtä, jossa pääset edistämään Helenin ja koko Helsingin hiilineutraaliustavoitteita. Lisää tiimimme projekteista voit käydä lukemassa täältä: https://www.helen.fi/blogi/2023/3-x-nain-digitaalinen-energiajarjestelma-edistaa-vihreaa-siirtymaa.

Heleniläisenä pääset nauttimaan myös erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, 
vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Sanna Lankiselta (040 8477489 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 12.2. klo 9-11 ja perjantaina 23.2. klo 13-15.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 29.2.2024.

 Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
09.02.2024 00.00
Hakuaika päättyy:
29.02.2024 23.59