Kehityspäällikkö, Sähköverkon tietojärjestelmät

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmää, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Haluamme olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

 Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule Kehityspäälliköksi Digitaalinen energiajärjestelmä -yksikköömme!

 Digitaalinen energiajärjestelmä -yksikössä kehitämme älykkäämpää tapaa ohjata energian tuotantoa, jakelua ja kulutusta sekä ketterämpiä malleja toimia tukkumarkkinoilla. Huolehdimme sähkön ja lämmön tuotannon järjestelmistä, autamme liiketoimintaa ohjaamaan polttoaine- ja energiavirtoja ja kytkemme optimoidun kokonaisuuden pohjoismaiselle energiamarkkinalle.

 Käyttämämme teknologiat ovat tyypillisesti toimialan erikoissovelluksia, joissa yhdistyy korkean saatavuuden vaatimukset, reaaliaikaisuus ja mittavat datamäärät, useimmiten aikasarjamuodossa. Ylläpidämme ja kehitämme laitosautomaatioon kytkeytyviä valvomoratkaisuja, ennuste- ja optimointialgoritmejä sekä finanssimarkkinoilta tuttuja toimintamalleja.

 Roolissasi vastaat:

  •  Helen Sähköverkon rakennuttamisen ja verkon käytön keskeisimmistä tietojärjestelmistä
  •  Osallistut järjestelmien uusimisprojekteihin, jonka jälkeen vastaat ratkaisujen elinkaaresta huolehtien, että järjestelmien palvelutaso pysyy halutulla tasolla, jatkokehitys tapahtuu liiketoimintalähtöisesti ja ratkaisut toimivat hyvin yhteen Helen Sähköverkon muun järjestelmäkokonaisuuden kanssa.
  •  Tiiviistä yhteistyöstä Helen Sähköverkon liiketoiminnan pääkäyttäjien ja johdon kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta sähköverkkoliiketoiminnasta - voit olla IT-asiantuntija tai IT-orientoitunut sähköverkkoammattilainen
  • Projektikokemusta projektiryhmässä toimimisesta
  • Järjestelmällistä ja aloitekykyistä työotetta, jota vaaditaan huoltovarmuuden kannalta kriittisten järjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen

Aikaisempi kokemus projektipäällikkönä toimimisesta ei ole välttämätön, mutta siitä on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras.

 Helenillä saat tueksesi erittäin kyvykkään asiantuntijaorganisaation, jossa lähimmät kollegasi ja kumppanisi ovat muut kehityspäälliköt, arkkitehdit, tietoturva sekä infrastruktuuripalvelut. Tuemme toisiamme ammatillisen osaamisen kehittymisessä sekä arvostamme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.

 Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Janne Piispaselta (050 520 4872 / janne.piispanen@helen.fi). Hän on tavoitettavissa puhelimitse 23.11 klo 15–16 ja 28.11. klo 15–16.

 Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi (helen.fi/digirekry), viimeistään 3.12.2023 mennessä.

 Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
14.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
03.12.2023 23.59