Kehityspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta energiatulevaisuutta kiinteistötiedon ja kehittämisen asiantuntijana?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin hiilineutraaliustavoitteisiimme ja hoitaaksemme rakennettua omaisuuttamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, etsimme nyt joukkoomme Kehityspäällikköä kiinteistöyksikköön Helsingin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen, ja meillä on joustavat etätyökäytännöt.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään kiinteistöjen datapohjaista ja kustannustehokasta johtamista. Kehität prosesseja ja toimintajärjestelmiä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta toimit myös kiinteistöyksikön ja muiden toimintojen työryhmissä. Kehityspäällikkönä toimit sinulle nimettyjen kehityshankkeiden ja prosessien projektipäällikkönä ja vastaat niiden läpiviennistä.

Ensivaiheessa työtehtäviesi painopiste on Helen-konsernin kiinteistötiedon ajantasaisuuden, eheyden ja käytettävyyden varmistamisessa. Tiedonhallinnan kokonaisuus sisältää prosessien, tietojärjestelmien, toimintatapojen ja raportoinnin kehittämistä. Osallistut myös kiinteistöjen salkutukseen ja paikkatiedon kehittämiseen. Lisäksi pääset luomaan edellytyksiä 3d-mallintamisen, tietomallien, digitaalisten kaksosten ja lisätyn todellisuuden käyttöönottoon ja hyödyntämiseen.

Edellytämme sinulta vahvaa dataorientoituneisuutta, aitoa kiinnostusta kehittämistehtäviin sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme sinulta aktiivista asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja mielenkiintoa työskennellä kiinteistötiedon parissa energiamurroksen ja vihreän siirtymän keskellä.

Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistö- tai rakennusalan kehittämistehtävistä, mutta sen sijaan energiatekniikan osaaminen ei ole välttämätöntä: tässä työssä pääset oppimaan Suomen parhailta asiantuntijoilta – jotka ovat lisäksi todella mukavia työkavereita!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Ilkka Ruudulta (040 708 6767 / ilkka.ruutu@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse viikolla 39.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 4.10.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
18.09.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
04.10.2023 23.59