Pilviarkkitehti

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmä, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Tavoitteenamme on olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

 Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule pilviarkkitehdiksi Digitaaliset alustat -yksikköömme!

 Digitaaliset alustat -yksikössä pääset osallistumaan tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen arkkitehtuurin näkökulmasta ja verkostoitumaan aktiivisesti liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työskentelet yhdessä kehittäjien ja muiden arkkitehtien kanssa varmistaen parhaan lopputuloksen liiketoiminnolle ja asiakkaille teknisestä, operatiivisesta ja kustannusnäkökulmasta tarkastellen.

 Roolissasi vastaat

  • Pilviratkaisujen teknisten toteutuksien suunnittelusta, ohjauksesta ja dokumentoinnista sekä osallistut tarvittaessa toteutuksiin
  • Pilviympäristöjen parhaiden käytäntöjen linjaamisesta sekä ympäristöjen ylläpitoon ja kehittämiseen osallistuvien kehitystiimien ja kumppaneiden ohjaamisesta ja tukemisesta 
  • Pilviteknologioiden kehityksen seuraamisesta, sekä uusien mahdollisuuksien tuomisesta toteutuksiin

 Toivomme sinulta

  •  Rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista työskentelyotetta
  •  Erinomaista kykyä hahmottaa, hallita ja dokumentoida laajoja kokonaisuuksia 
  •  Osaamista pilvialustojen teknisistä kyvykkyyksistä ja kokemusta niiden hyödyntämisestä palveluiden digitalisoinnissa
  •  Vahvaa arkkitehtuurillista ymmärrystä pilviratkaisuista sekä Hybrid Cloud -ratkaisuista ja roadmap-suunnittelusta
  •  Hyvää Azure-alustan hallintaa, AWS / Google Cloud -kokemus on eduksi

 Huomioimme myös työuran alkuvaiheessa olevat potentiaalit – asenteella on suuri merkitys!

 Tarjoamme sinulle

 Meillä pääset vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras.

Arkkitehtitiimimme on huumorintajuinen ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella varustettu porukka, joka arvostaa niin työaikaa kuin vapaamuotoisempaa yhdessäoloa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä ja kehittämään osaamistasi eri osa-alueidemme arkkitehtien ja kehittäjätiimien kanssa. Toivommekin sinusta meille itsensä kehittämisestä ja yhteistyöstä innostuvaa kollegaa.

 Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Jarmo Ojamolta (050 3728041 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse klo 16.00-16.30.

 Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi (helen.fi/digirekry), viimeistään 15.12.2023.

 Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
14.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
15.12.2023 23.59