Projekti-insinööri

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme Projekti-insinööriä vahvistamaan Energia-alusta ja Tuotantoratkaisut - liiketoiminnon projektitoimintaa.

Energia-alusta ja Tuotantoratkaisut - liiketoiminnon vastuulla on voimalaitosten, lämpö- ja jäähdytyslaitosten, lämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä erilaisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden hankekehitys, investoinnin toteutus ja omaisuudenhallinta. Projekti-Insinöörin tehtävässäsi tuet kehittyvän energiajärjestelmän projektitoimintaa sekä kehittämään toimintaa entistä paremmaksi.

Tehtäviisi kuluu: 

Investointien KPI- mittareiden ja investointisalkun laadun hallinta  
Investointiprojektien budjetoinnin, kassavirtaennusteiden ja kuukausiennusteiden kokoaminen
Investointiprojektien raportoinnin ja talousennusteiden laadunhallinta sekä raportoinnin kehittäminen
Tuotannon uudisinvestointien pitkän tähtäimen suunnitelman päivitykset   
Toiminnan kehitystyö mm. prosessikuvausten päivitys, dokumenttienhallinnan uudistus, raportointikäytännöt, projektitoiminnan ohjeiden kehitys
Esiselvitys- ja investointiprojekteihin osallistuminen projektipäälliköiden tukena
Erilaisten investointitukien kartoitus ja hakemusten laatiminen projektien tukena

Toivomme sinun olevan urallasi eteenpäin haluava aktiivinen moniosaaja. Hallitset raportoinnin ja projektityön perusteet. Pystyt soveltamaan oppimaasi ja työskentelet itsenäisesti kehittäen ja tuottaen ideoita vastuullasi oleviin raportteihin ja työkaluihin. Käytät erittäin sujuvasti MS-Office ohjelmia ja pystyt omaksumaan nopeasti uusia ohjelmistoja ja työkaluja. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti jonkin verran työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.

Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta, tekemisen meininkiä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä kykyä oppia uutta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme aktiiviselle ja monipuoliselle osaajalle vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä merkittävän energiajärjestelmän parissa. Tukenasi työssä ovat monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja osaavat energia-alan ammattilaiset.

Tule mukaan toteuttamaan hiilineutraalia huomista!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä positiosta lisää Jukka Meskaselta 050 4532 598 tai jukka.meskanen@helen.fi.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit hakea paikkaa helposti rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), kuitenkin viimeistään 6.10.2023 aikana. Liitäthän hakemukseen CV:si ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen.

Yhdistetään voimat!


Hakuaika alkaa:
13.09.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
06.10.2023 23.59