Projektipäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme Projektipäällikköä tuotantolaitosten investointiprojekteihin vahvistamaan Energia-alusta ja Tuotantoratkaisut - liiketoimintoa matkallamme kohti hiilineutraaliutta.

Projektipäällikkönä toimit Energia-alusta ja Tuotantoratkaisut - liiketoiminnossa, jonka vastuulla on voimalaitosten, lämpö- ja jäähdytyslaitosten, lämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä erilaisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden hankekehitys, investoinnin toteutus ja omaisuudenhallinta.

Projektipäällikkönä tehtävääsi kuuluu johtaa vastuullasi olevia vaativia projekteja. Vastaat projektien johtamisesta, toteutuksesta ja resursseista sekä kaikkien niiden tehtävien toimeenpanosta, jotka tarvitaan, jotta projektit toteutuvat onnistuneesti. Toimit vuorovaikutuksessa projektin ja Helenin eri sidosryhmien, kuten median, viranomaisten, lähiympäristön sekä ulkoisten ja sisäisten kumppaniverkostojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään 5 vuoden kokemusta investointiprojektien johtamisesta. Arvostamme kokemustasi monipuolisesta projektityöstä erityyppisissä projekteissa, kokemustasi EPC- ja EPCM-toteutusprojekteista sekä näyttöä projektin hallintamenetelmien tuntemisesta kuten sertifioinneista. Lisäksi arvostamme erityisesti kokemustasi energia- ja prosessiteollisuuteen liittyvistä hankkeista niiden suunnittelu- ja toteutusvaiheissa. Hallitsethan myös MS-Office ohjelmistot erinomaisesti ja otat luontevasti haltuusi uusia työntekoa helpottavia sovelluksia. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Helen uudistuu voimakkaasti ja kehittää uutta liiketoimintaa monella sektorilla ja tilanteen mukaan myös nämä voivat olla osa toimenkuvaasi. Konkreettisia esimerkkejä tällaisista ovat mm. vety- tai alueellisiin energiaratkaisuihin liittyvät hankkeet.

Hyvän lisän tiimiimme toisi aktiivinen, positiivinen, pitkäjänteinen ja monipuolinen osaaja. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme parissa. Itsenäinen roolisi ei tarkoita yksin puurtamista, vaan saat tueksesi ammattitaitoisen tiimimme sekä muut Helenin maailmanluokan osaajat. Työpisteesi sijaitsee Kampissa ja etätyö on mahdollista projektien tarpeiden niin salliessa. Työsuhde on vakituinen.

Tule mukaan toteuttamaan hiilineutraalia huomista!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä positiosta lisää Jukka Meskaselta 050 4532 598 tai jukka.meskanen@helen.fi.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit hakea paikkaa helposti rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), kuitenkin viimeistään 6.10.2023 aikana. Liitäthän hakemukseen CV:si ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa:
13.09.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
06.10.2023 23.59