Tietoturva-asiantuntija

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Vihreä siirtymä edellyttää älykästä energiajärjestelmää, jota me heleniläiset rakennamme dataa, ohjelmistokehitystä ja tekoälyä hyödyntäen. Haluamme olla alamme digitaalinen edelläkävijä, ja siksi kasvatammekin nyt Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme.

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa paremman energian huomista? Tule Tietoturva-asiantuntijaksi Digitaalinen työpaikka -yksikkömme tietoturvatiimiin!

Tietoturvatiimissä pääset kehittämään koko konsernimme tietoturvaratkaisuja ja toimintatapoja, joilla varmistamme turvalliset energiajärjestelmät ja mm. digitaalisen työympäristön. Teemme tiivistä yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden ja sisäisten vastuuhenkilöiden kanssa monipuolisten ja haastavien tietoturvatehtävien parissa.

Roolissasi vastaat

  • Tietoturvallisuuden ohjaamisesta, valvonnasta ja kehittämisestä Helen-kollegojesi ja palvelutoimittajien kanssa.
  • Koko Helen-konsernin hyvän tieto- ja kyberturvallisuustason toteutumista riskilähtöisesti
  • Positiivisen tietoturvakulttuurin ylläpitämisestä
  • Eri elinkaaren vaiheissa olevien palveluiden teknisestä tietoturvasta

Toivomme sinulta

  • Aiempaa kokemusta IT- ja tietoturva-alan tehtävistä esimerkiksi hallinnollisesta tietoturvasta, pilvipalveluista, palvelimista, tietoliikenteestä, sovelluskehityksestä tai vaikkapa OT-ympäristöistä
  • Vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekö aloitteellista työskentelyotetta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan älykkäämpään energiatulevaisuuteen, sillä kriittisen infrastruktuurin ja uudistuvien sekä monimutkaistuvien energiaratkaisujen tietoturvallisuudella on merkittävä rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista. Toimintavarmuutemme on myös Euroopan paras.

Rooliisi ja kykyihisi mukautuvan tiimin, jossa tukenasi ovat muut tietoturva-asiantuntijat ja tietoturvapäällikkö. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi sekä omaan että muiden tietoturvatiimiläisten vastuualueisiin. Pystyt myös tulevaisuudessa kouluttautumaan meillä haluamiisi osa-alueisiin, sillä pyrimme tukemaan jokaisen työntekijän jatkuvaa kehittymistä.

Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Jani Laineelta, 0400 252 189. Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 22.11. klo 14-15 ja 24.11. klo 14-15. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi (helen.fi/digirekry), viimeistään 5.12.2023 mennessä. 
 
Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa:
14.11.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
05.12.2023 23.59