Vastuullisuusraportti

Vastuullisuusraportista löydät tärkeimmät kohokohdat toimintamme vastuullisuudesta vuosi kerrallaan. Julkaisemme vastuullisuusraportin maaliskuussa.

Vastuullisuusraportti 2022

Tutustu nyt (pdf)

Vastuullisuusraportti kansi.jpg

Vastuullisuusraportti 2021

Vastuullisuusraportti kertoo koko Helen-konsernin vastuullisuudesta ja sen johtamisesta sekä keskeisistä tapahtumista vuoden 2021 aikana.

Raportoimme vastuullisuudesta kansainvälisen yritysvastuun GRI-viitekehyksen (Global Reporting Initiative) mukaisesti soveltaen core-tasoa.

Raportin sisältö perustuu vuonna 2021 päivitettyyn olennaisuusanalyysiin ja vastuullisuusohjelmaan. Vastuullisuusohjelma perustuu Helenin keskeisten vaikutusten, sidosryhmien odotusten sekä liiketoiminnan tavoitteiden kannalta keskeisimpiin teemoihin.

Avaa Helenin vastuullisuusraportti 2021 (pdf)

Luomme arvoa vastuullisesti

Luomme toiminnallamme arvoa niin asiakkaillemme, yhteiskunnalle kuin omistajallemme Helsingin kaupungille. Pääomia tehokkaasti ja vastuullisesti hyödyntäen tarjoamme kilpailukykyistä energiaa ja hyvän digitalisoituvan asiakaskokemuksen sekä tuemme asiakkaitamme energiatehokkuudessa ja hiilineutraalisuustavoitteidensa täyttämisessä.