Kerro kuvalla mitä on hyvä kaupunkienergia ja voita Flow-lippu

Olemme jälleen tukeneet kesätapahtumia, jotka luovat positiivista kaupunkienergiaa. Nyt on sinun vuorosi kertoa, mikä on sinulle parasta kaupunkienergiaa. Lataa Instagramiin paras otoksesi ja voita Flow-lippu!

Lataa kuvasi Instagramiin viimeistään torstaina 10.8.2017 ja varusta hashtagilla #kaupunkienergiaa. Merkitse kuvaan myös tilimme @energiahelen. Palkitsemme mieleenpainuvimmat kuvat päivälipuilla Flow'hun. Kerro myös mille päivälle haluaisit lipun. 

Kaupunkienergiaa

Julkaistu: 01.08.2017 09.00

kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy.

Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistuminen

Flow Festivaali -lippujen arvontaan voit osallistua näin:

  • Ota positiivista kaupunkienergiaa sisältävä kuva ja lataa se Instagramiin.
  • Merkitse kuvaan hashtag #kaupunkienergiaa ja lisää @energiahelen -tägi.

Jos Instagram-profiilisi on asetettu yksityiseksi, tulee käyttää Instagram Direct-palvelua ja lähettää kuva suoraan @energiahelen-tilille hashtagilla #kaupunkienergiaa.

Kilpailuun voi osallistua 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista. 

Kuvaajalla on oltava kuviin täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että hänen oikea nimensä, Instagram-tilinsä nimi eli käyttäjänimi sekä kilpailukuva voidaan julkaista Helenin sosiaalisen median kanavissa. Helen ei tallenna kuvia erilliseen kuvapankkiin eikä luovuta kuvia kolmansille osapuolille.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 1.8.2017 klo 10 – 10.8.2017 klo 12. Kilpailuajan jälkeen saapuneet kuvat eivät osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintoina yhden päivän lippuja Flow Festivaaleille viikonloppuna 11.-13.8.2017.

Voittajille ilmoitetaan voitosta @energiahelen Instagram-tilillä ja he saavat tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta Instagramin yksityisellä Direct Message -toiminnolla. Lippuja voidaan jakaa jo kilpailuaikana ja kaikki liput jaetaan 10.8.2017 mennessä.

Voittajien valintaan vaikuttavat:

  • Positiivista kaupunkienergiaa -teeman huomioiminen.
  • Kesäinen tunnelma.

Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle.

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Jaa: