Osallistu Instagram-kilpailuun ja voita uimaliput Allas Sea Poolille

Helenin Instagram-tilillä on nyt yli 1500 seuraajaa! Sen kunniaksi haluamme palkita viisi seuraajaa uimalipuilla Altaalle.

Seuraa Heleniä Instagramissa, tykkää kilpailukuvasta ja voit voittaa uimaliput Allas Sea Poolille. Palkitsemme viisi Helenin seuraajaa kahden hengen lippupaketilla. Osallistu kisaan 6.9.2018 mennessä.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy. Instagram ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistuminen

Allas Sea Pool -uimalippujen arvontaan voit osallistua näin:

  • Seuraa Heleniä Instagramissa.
  • Tykkää Allas Sea Pool -aiheisesta kilpailukuvasta.
  • Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt.
  • Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Helenin asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 29.8.–6.9.2018. Kilpailuajan jälkeen tulleet tykkäykset ja seuraajat eivät osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kilpailussa palkintoina on viisi avec-lippua Allas Sea Poolille. Uimaliput jaetaan viidelle onnekkaalle voittajalle. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta @energiahelen Instagram-tilillä ja he saavat tarkemmat ohjeet lippujen lunastamisesta Instagramin yksityisellä Direct Message -toiminnolla.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Osallistu Instagramissa.

Julkaistu: 29.08.2018 09.44

Jaa: