Uutinen / 8.6.2017

Helen etsii jälleen tapahtumakumppaneita

Etsimme jälleen kesän aikana kiinnostavia tapahtumia, jotka tavalla tai toisella luovat positiivista energiaa. Suomen parasta kaupunkienergiaa -stipendien hakuaika on 28.7. asti. 

Helen haluaa stipendien avulla tukea elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria koko Suomessa.

- Helenillä on pitkät perinteet erilaisten kaupunkitapahtumien, kulttuurin ja urheilun tukemisessa. Haluamme tehdä tätä toimintaa entistä näkyvämmäksi ja toisaalta läpinäkyvämmäksi. Haluamme olla mukana synnyttämässä hyvää kaupunkienergiaa Suomen kaupunkeihin, ja sitä syntyy tietenkin mitä erilaisimmissa tapahtumissa, sanoo viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen Helenistä.

Kampanja näkyy ja kuuluu Novan, NRJ:n ja Cityn taajuuksilla. Stipendien jakamisesta päättää Helenin ja Bauer Median asiantuntijaraati. Raati painottaa valinnassaan mm. hakemusten saamien peukutusten määrää sekä tapahtumien suosiota sosiaalisessa mediassa. Omaa suosikkitapahtumaa kannattaa siis käydä jakamassa ja peukuttamassa. Erityisesti raati arvostaa hankkeiden monimuotoisuutta ja vastuullisuutta sekä niiden kaupunkikulttuurista arvoa.

Stipendejä jaetaan viikoittain viikosta 25 alkaen 28.7.2017 saakka. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa helen.fi/kaupunkienergiaa. Sivuilta voi myös näppärästi hakea ajankohtaisia tapahtumia Tapahtumakalenterissa