Uutinen / 5.12.2019

Vaihda laskutustavaksi MobilePay ja voita leffaliput vuodeksi

Nyt voit maksaa sähkölaskusi yhdellä pyyhkäisyllä. Kirjaudu Helenin asiointipalveluun ja vaihda laskutustavaksi MobilePay. Arvomme joka kuukausi MobilePay -laskutustavan valinneiden kesken 12 leffalippua.

Helenin asiointipalveluun on nyt lisätty MobilePay-laskutustapa. Kaikki asiakkaat, jotka vaihtavat MobilePayn laskutustavaksi pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa 12 kappaletta elokuvalippuja Finnkinon elokuvatettareihin eli lipun vuoden jokaista kuukautta kohden.

Arvonnan säännöt

Kilpailun järjestää Helen Oy. Facebook ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt. Arvonta suoritetaan niiden Helenin asiakkaiden kesken, jotka vaihtavat laskutustavaksi MobilePay-laskutuksen. Arvonta tapahtuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Arvontaan voi osallistua vain kerran.  

Osallistuminen

Elokuvalippujen arvontaan voit osallistua näin: 

Arvontaan osallistuminen edellyttää Helenin asiakkuutta, jotta laskutuksen voi vaihtaa MobilePay-laskutukseen. Voit osallistua arvontaan 9.12.2019 - 31.3.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  

Palkinnot

Kilpailussa palkintona on useampi 12 kappaleen elokuvalipun lippupaketti Finnkinon elokuvateattereihin. Elokuvaliput arvotaan yhdelle voittajalle. Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla. Lippupaketit arvotaan yksi kerrallaan jokaisen arvontakuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.  Arvonnan voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä Helen Oy vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai voittoilmoitusta tai lippuja ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa lippuja voittajalle. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.