Takaisin

Helen on varautunut sähkön ja lämmön toimittamiseen myös poikkeustilanteissa

Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen tuotanto jatkuu Helsingissä normaalisti. Päivitämme jatkuvasti toimintaohjeitamme, joilla varmistamme energian häiriöttömän jakelun asiakkaillemme. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, Energiatorin asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.

Tehtävänämme on varmistaa sähkön, lämmön ja jäähdytyksen saatavuus myös poikkeusoloissa. Olemme päivittäneet tartuntatautien toimintaohjeemme koronavirukseen liittyvillä toimenpiteillä. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen tuotanto ja jakelu toimivat normaalisti eikä näkyvissä ole häiriötä toimituksiin.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ja sidosryhmiämme ottamaan käyttöön tartuntoja estäviä käytäntöjä. Tämän vuoksi kaikki asiakastilaisuudet ja vierailut Helenin tiloihin ja voimalaitoksiin on peruttu tulevilta viikoilta. Energiatorin asiakaspalvelupiste Sähkötalossa on toistaiseksi suljettu, meidät tavoittaa normaalisti verkossa ja puhelimitse.

Osana yhteiskunnan sujuvaa toiminnan jatkumista olemme varautuneet koronaepidemiaan ja sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme energiajakelun siitä huolimatta.

Julkaistu: 14.03.2020 11.14
Seija Uusitalo
Seija Uusitalo
Head of Communications