Yrityksesi kumppani energia-asioissa

Voiko energiayhtiö olla kumppani, joka auttaa yritystäsi menestymään paremmin ja puhtaammin keinoin? Me Helenillä väitämme, että voi. Mietitään yhdessä, miten saamme uutta puhdasta energiaa ja virtaa sinunkin bisnekseesi.  

 

Ota yhteyttä

Proaktiivinen valvonta ja vuosihuollot varmistavat aurinkovoimalainvestoinnille parhaan mahdollisen tuoton

Proaktiivinen valvonta ja vuosihuollot varmistavat aurinkovoimalainvestoinnille parhaan mahdollisen tuoton

Suomi seuraa Saksan esimerkkiä aurinkovoiman hyödyntämistä tehostavissa palveluissa: aurinkovoimaloiden toimintaa seurataan ja analysoidaan pian etänä.

Pinnalla nyt

"Helen on hoitanut upeasti aivan kaiken tarjouksesta aurinkovoimalan rakentamiseen asti"

Jarno Nummi toimii toimitusjohtajana Jokioisten Lankatehtaalla. Kotimainen tehdas toimittaa ja valmistaa rautalankaa ja rautalankatuotteita rautakaupoille, sekä suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Yritys haluaa olla omalta osaltaan muuttamassa terästeollisuutta vihreämpään suuntaan.

Aurinkovoimala yrityksen katolle? Ota huomioon ainakin nämä 5 asiaa

Aurinkovoimalan suunnittelussa on tärkeintä tietää kiinteistön kulutusprofiili: paljonko sähköä kuluu eri vuoden- ja vuorokauden aikoina. Lisäksi suunnittelussa pitää ottaa huomioon 5 tärkeää asiaa.

Aurinkoenergia – yrityksen vastuullisuusteko, joka näkyy kauas

Aurinkoenergia jatkaa voittokulkuaan, kun kehittyvä tekniikka ja uudet palvelumallit mahdollistavat sen entistä tehokkaamman käytön. Aurinkovoiman avulla esimerkiksi iso supermarket voi vähentää koko vuoden sähkönhankintaansa noin kolmanneksella. Lisäksi aurinkoenergia on näkyvä vastuullisuusteko – tutun yrityksen katolla aurinkopaneelit huomataan.

"Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote"

Exilion on kotimainen sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt kiinteistösijoittamiseen ja uusiutuvan energian tuottamiseen. Helen ja Exilion ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Viimeisimpänä Helen on rakentanut jäähdytysratkaisun Exilionin ja Scandicin yhteiseen Scandic Grand Central Helsinki -hotellihankkeeseen.

”Yhä useampi työntekijä toivoo, että sähköauton lataus työpaikalla on mahdollista”

Sähköautojen latauspalvelu on yrityksille vaivaton hankinta. Laskutus kohdistuu suoraan latauslaitteen käyttäjälle, joten epäselvyyksiä latauspisteiden kuluista ei synny, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Jere Jokinen Helenistä.

Omien aurinkopaneelien tuotanto talteen pilvisen päivän varalle

Kun aurinkosähkön tuottajat harmittelivat, ettei kaikkea omaa ylituotantoa pysty käyttämään itse esimerkiksi sateisten päivien aikana, otimme pientuottajien ongelman ratkaistavaksemme. Toimme energiamarkkinoille uuden innovatiivisen palvelun, Virtuaaliakun, jonka avulla Suomen pientuottajat voivat viimeinkin tehostaa oman aurinkosähkönsä käyttöä.