• Teknisen vian vuoksi sähkölaskuja on lähetetty asiakkaille kahteen kertaan Lue lisää

Yrityksesi kumppani energia-asioissa

Voiko energiayhtiö olla kumppani, joka auttaa yritystäsi menestymään paremmin ja puhtaammin keinoin? Me Helenillä väitämme, että voi. Mietitään yhdessä, miten saamme uutta puhdasta energiaa ja virtaa sinunkin bisnekseesi.  

 

Ota yhteyttä

ARA –tukea haettavissa yrityksille sähköauton lataukseen vuonna 2022 – Usein kysyttyä tuesta ja sen hakemisesta

ARA –tukea haettavissa yrityksille sähköauton lataukseen vuonna 2022 – Usein kysyttyä tuesta ja sen hakemisesta

Yritys voi nyt hakea ARA -tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan. Tiedätkö, mikä ARA –tuki oikeastaan on? Entä voiko juuri sinun yrityksesi saada tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan? Miten voit hakea ARA –tukea? Seuraavaksi vastaamme näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tuesta!

Pinnalla nyt

Sähköinen liikenne yleistyy - Latauspisteiden hankinta parantaa yrityksen asiakaskokemusta ja työnantajamielikuvaa

Sähköisen liikenteen yhä nopeamman yleistymisen myötä, nyt jos koskaan yrityksen kannattaa hankkia latauspisteitä pysäköintitiloihinsa. Latauspisteiden hankinta on konkreettinen vastuullisuusteko, joka tuo yritykselle monia hyötyjä. 

Olympiastadion etenee määrätietoisesti kohti hiilineutraaliutta

Helsingin Olympiastadion on saanut uuden elämän viime vuosien aikana, kun historiallisen kohteen mittava peruskorjaus on saatu valmiiksi. Peruskorjauksen yhteydessä nykyaikaistettiin stadionin energiapalveluita. Helen on toiminut Olympiastadionin pitkäaikaisena kumppanina energia-asioissa.

Energiatehokkuuden parantaminen tuo teollisuusyritykselle merkittäviä säästöjä – kaikki alkaa energiankäytön seurannasta

Energiatehokkuuden parantaminen ja kulutuksen ajoitus ovat avainasemassa teollisuusyrityksissä, jotka haluavat pitää kustannuksensa kurissa tämänhetkisillä sähkömarkkinoilla. Miten yritys voi seurata energiankulutustaan ja ennustaa sähkönkustannuksiaan? Asiantuntijamme vastaavat artikkelissa näihin kysymyksiin ja kertovat, miten Helen voi auttaa sähkönhintojen ennustamisessa ja hankintapäätösten tekemisessä.

Telian datakeskus lämmittää jatkossa helsinkiläiskoteja hukkalämmön talteenoton avulla

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus. Se on suunniteltu alusta asti energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä ajatellen. Helen on ollut kumppanina keskuksen energia-asioissa aina sen alkutaipaleelta, ja parhaillaan datakeskuksella on käynnissä hukkalämmön talteenoton viimeistelyvaihe. Projektin lopputuloksena kaukolämpöverkkoon ohjattu hukkalämpö lämmittää jatkossa parhaimmillaan yli 20 000 helsinkiläisen kotia.

Jäähdytysjärjestelmät vertailussa – katso, mikä sopii parhaiten teidän kiinteistöönne

Kesäkelien myötä kiinteistön jäähdytys on monen mielessä. Hikoilua voi helpottaa useilla eri tekniikoilla, mutta mikä jäähdytysjärjestelmä olisi pitkällä aikavälillä kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin vaihtoehto? Vertailimme neljää eri tekniikkaa.

Aurinkoenergian avulla jopa tuhat purkkia jäätelöä päivässä

3 Kaveria haluaa olla suunnannäyttäjä elintarvikealalla siinä, että pienikin yritys voi vaikuttaa paljon omilla teoillaan. Lähellä tuotettujen luonnollisten raaka-aineiden lisäksi vastuullisuus näkyy muun muassa energian käytössä. Jäätelötehtaan katolla on oma aurinkovoimala ja valmistukseen käytetään vain uusiutuvaa energiaa. Lämmitysmuotona on ekologinen kiertolämpö.