• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Yrityksesi kumppani energia-asioissa

Voiko energiayhtiö olla kumppani, joka auttaa yritystäsi menestymään paremmin ja puhtaammin keinoin? Me Helenillä väitämme, että voi. Mietitään yhdessä, miten saamme uutta puhdasta energiaa ja virtaa sinunkin bisnekseesi.  

 

Ota yhteyttä

Viilennys lisää työntekijöiden tuottavuutta

Viilennys lisää työntekijöiden tuottavuutta

Kukapa ei nauttisi lämmöstä – kunhan se pysyy kohtuudessa varsinkin sisätiloissa. Työpaikkojen lämpötilalla on vaikutusta paitsi viihtyvyyteen, myös tuottavuuteen. Tutkimusten mukaan tilojen viilentäminen parantaa ihmisten tehokkuutta ja oppimista. Lue lisää lämpötilan vaikutuksista tuottavuuteen.

Pinnalla nyt

ARA –tukea haettavissa yrityksille sähköauton lataukseen vuonna 2023 – Usein kysyttyä tuesta ja sen hakemisesta

Yritys voi nyt hakea ARA -tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan. Tiedätkö, mikä ARA –tuki oikeastaan on? Entä voiko juuri sinun yrityksesi saada tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan? Miten voit hakea ARA –tukea? Seuraavaksi vastaamme näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tuesta!

Sähköinen liikenne yleistyy - Latauspisteiden hankinta parantaa yrityksen asiakaskokemusta ja työnantajamielikuvaa

Sähköisen liikenteen yhä nopeamman yleistymisen myötä, nyt jos koskaan yrityksen kannattaa hankkia latauspisteitä pysäköintitiloihinsa. Latauspisteiden hankinta on konkreettinen vastuullisuusteko, joka tuo yritykselle monia hyötyjä. 

Olympiastadion etenee määrätietoisesti kohti hiilineutraaliutta

Helsingin Olympiastadion on saanut uuden elämän viime vuosien aikana, kun historiallisen kohteen mittava peruskorjaus on saatu valmiiksi. Peruskorjauksen yhteydessä nykyaikaistettiin stadionin energiapalveluita. Helen on toiminut Olympiastadionin pitkäaikaisena kumppanina energia-asioissa.

Energiatehokkuuden parantaminen tuo teollisuusyritykselle merkittäviä säästöjä – kaikki alkaa energiankäytön seurannasta

Energiatehokkuuden parantaminen ja kulutuksen ajoitus ovat avainasemassa teollisuusyrityksissä, jotka haluavat pitää kustannuksensa kurissa tämänhetkisillä sähkömarkkinoilla. Miten yritys voi seurata energiankulutustaan ja ennustaa sähkönkustannuksiaan? Asiantuntijamme vastaavat artikkelissa näihin kysymyksiin ja kertovat, miten Helen voi auttaa sähkönhintojen ennustamisessa ja hankintapäätösten tekemisessä.

Telian datakeskus lämmittää jatkossa helsinkiläiskoteja hukkalämmön talteenoton avulla

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus. Se on suunniteltu alusta asti energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä ajatellen. Helen on ollut kumppanina keskuksen energia-asioissa aina sen alkutaipaleelta, ja parhaillaan datakeskuksella on käynnissä hukkalämmön talteenoton viimeistelyvaihe. Projektin lopputuloksena kaukolämpöverkkoon ohjattu hukkalämpö lämmittää jatkossa parhaimmillaan yli 20 000 helsinkiläisen kotia.

Jäähdytysjärjestelmät vertailussa – katso, mikä sopii parhaiten teidän kiinteistöönne

Kesäkelien myötä kiinteistön jäähdytys on monen mielessä. Hikoilua voi helpottaa useilla eri tekniikoilla, mutta mikä jäähdytysjärjestelmä olisi pitkällä aikavälillä kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin vaihtoehto? Vertailimme neljää eri tekniikkaa.