• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Aurinko

Ajankohtaista

Artikkeleita aurinkoenergian hyödyntämisestä yrityksissä. 

Aurinkovoimala yrityksen katolle? Ota huomioon ainakin nämä 5 asiaa

Aurinkovoimalan suunnittelussa on tärkeintä tietää kiinteistön kulutusprofiili: paljonko sähköä kuluu eri vuoden- ja vuorokauden aikoina. Lisäksi suunnittelussa pitää ottaa huomioon 5 tärkeää asiaa.

Aurinkoenergia – yrityksen vastuullisuusteko, joka näkyy kauas

Aurinkoenergia jatkaa voittokulkuaan, kun kehittyvä tekniikka ja uudet palvelumallit mahdollistavat sen entistä tehokkaamman käytön. Aurinkovoiman avulla esimerkiksi iso supermarket voi vähentää koko vuoden sähkönhankintaansa noin kolmanneksella. Lisäksi aurinkoenergia on näkyvä vastuullisuusteko – tutun yrityksen katolla aurinkopaneelit huomataan.

Edullista, huoletonta ja vastuullista aurinkoenergiaa pienellä pääomalla

Yrityksen oma aurinkovoimala tuottaa edullista, puhdasta sähköä ja selvää säästöä. Suurta alkupääomaa ei tarvita: Helenin aurinkovoimala palveluna on helppo ja nopea tapa säästää energiakuluissa ja kertoa asiakkaille yrityksen ympäristövastuullisuudesta.

Aurinkovoimala ilman investointia luo arvoa yrityksellesi

Haluatko saada yrityksellesi kaikki aurinkoenergian hyödyt mahdollisimman riskittömästi ilman pääomainvestointia? Voisiko yrityksesi olla edelläkävijä uudenlaisten ja puhtaiden energiaratkaisujen hyödyntämisessä? 

Kaksi tärkeintä mitoitusperustetta aurinkovoimalalle

Aurinkovoimalan kannattavuus on paljolti kiinni voimalan oikeasta mitoittamisesta. Kaksi tärkeintä mitoitusperustetta ovat kiinteistön sähkökuorma ja asennusalueen koko.

Aurinkovoimaa ja sähkön varastointia

HUB logistics Oy:n logistiikkakeskuksen katolle Vantaalle nousi viime kesänä kookas aurinkovoimala. Kiinteistöön asennettiin lähes 600 aurinkopaneelia. Voimalan yhteyteen rakennettiin teollisen mittakaavan älykäs sähkövarasto.