• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähkö

Sähköä ja energiakumppanuutta

Jokainen yritys tarvitsee sähköä. Pureudu syvemmälle sähkön maailmaan ja lue juttuja sähkömarkkinoista, riskienhallinnasta ja energiakumppanuudesta.

ARA –tukea haettavissa yrityksille sähköauton lataukseen vuonna 2023 – Usein kysyttyä tuesta ja sen hakemisesta

Yritys voi nyt hakea ARA -tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan. Tiedätkö, mikä ARA –tuki oikeastaan on? Entä voiko juuri sinun yrityksesi saada tukea sähköauton latauspisteiden hankintaan? Miten voit hakea ARA –tukea? Seuraavaksi vastaamme näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tuesta!

Sähköinen liikenne yleistyy - Latauspisteiden hankinta parantaa yrityksen asiakaskokemusta ja työnantajamielikuvaa

Sähköisen liikenteen yhä nopeamman yleistymisen myötä, nyt jos koskaan yrityksen kannattaa hankkia latauspisteitä pysäköintitiloihinsa. Latauspisteiden hankinta on konkreettinen vastuullisuusteko, joka tuo yritykselle monia hyötyjä. 

Energiatehokkuuden parantaminen tuo teollisuusyritykselle merkittäviä säästöjä – kaikki alkaa energiankäytön seurannasta

Energiatehokkuuden parantaminen ja kulutuksen ajoitus ovat avainasemassa teollisuusyrityksissä, jotka haluavat pitää kustannuksensa kurissa tämänhetkisillä sähkömarkkinoilla. Miten yritys voi seurata energiankulutustaan ja ennustaa sähkönkustannuksiaan? Asiantuntijamme vastaavat artikkelissa näihin kysymyksiin ja kertovat, miten Helen voi auttaa sähkönhintojen ennustamisessa ja hankintapäätösten tekemisessä.

Sähköauto vapaa autoetu -autona, mutta entä sen lataaminen?

Sähköautot yleistyvät nyt vauhdilla. Ehkä teidänkin yrityksessä on herännyt mielenkiinto sähköautoja kohtaa tai niitä on jo muutama käytössäkin. Olisiko nyt oikea aika investoida työsuhdesähköautoihin? Tiedätkö, miten työtekijät tästä hyötyisivät? Entä miten lataaminen järjestyisi ja teettäisikö kaikki tämä lisätöitä?

Viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon yrityksen sähkösopimuksen kilpailutuksessa

Pelkkä alhainen marginaali ei takaa, että yrityksen sähkösopimus on edullinen. Helenin salkunhoitajat seuraavat sähkömarkkinoita yrityksen puolesta, jolloin yritys välttyy markkinoiden riskeiltä ja pystyy reagoimaan sähkön hintavaihteluihin.

Näin teet sähköautojen latauspisteistä kilpailuedun yrityksellesi

Sähköautojen yleistyessä latausmahdollisuus voi vaikuttaa ratkaisevasti siihen, minkä yrityksen parkkipaikalle asiakkaat ja työntekijät mieluiten autonsa parkkeeraavatTässä artikkelissa kerromme, mitä yrityksesi kannattaa ottaa huomioon latauslaitteiden hankinnassa.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat yritysasiakkaita niin sähköön, lämpöön kuin jäähdytykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä