• Sähkökatko Hermannin, Sörnäisten ja Vallilan alueella on päättynyt Lue lisää
Aurinko

Ajankohtaista

Artikkeleita aurinkoenergian hyödyntämisestä yrityksissä. 

Proaktiivinen valvonta ja vuosihuollot varmistavat aurinkovoimalainvestoinnille parhaan mahdollisen tuoton

Suomi seuraa Saksan esimerkkiä aurinkovoiman hyödyntämistä tehostavissa palveluissa: aurinkovoimaloiden toimintaa seurataan ja analysoidaan pian etänä.

Aurinkovoimala yrityksen katolle? Ota huomioon ainakin nämä 5 asiaa

Aurinkovoimalan suunnittelussa on tärkeintä tietää kiinteistön kulutusprofiili: paljonko sähköä kuluu eri vuoden- ja vuorokauden aikoina. Lisäksi suunnittelussa pitää ottaa huomioon 5 tärkeää asiaa.

Aurinkoenergia – yrityksen vastuullisuusteko, joka näkyy kauas

Aurinkoenergia jatkaa voittokulkuaan, kun kehittyvä tekniikka ja uudet palvelumallit mahdollistavat sen entistä tehokkaamman käytön. Aurinkovoiman avulla esimerkiksi iso supermarket voi vähentää koko vuoden sähkönhankintaansa noin kolmanneksella. Lisäksi aurinkoenergia on näkyvä vastuullisuusteko – tutun yrityksen katolla aurinkopaneelit huomataan.

Omien aurinkopaneelien tuotanto talteen pilvisen päivän varalle

Kun aurinkosähkön tuottajat harmittelivat, ettei kaikkea omaa ylituotantoa pysty käyttämään itse esimerkiksi sateisten päivien aikana, otimme pientuottajien ongelman ratkaistavaksemme. Toimme energiamarkkinoille uuden innovatiivisen palvelun, Virtuaaliakun, jonka avulla Suomen pientuottajat voivat viimeinkin tehostaa oman aurinkosähkönsä käyttöä.

Edullista, huoletonta ja vastuullista aurinkoenergiaa pienellä pääomalla

Yrityksen oma aurinkovoimala tuottaa edullista, puhdasta sähköä ja selvää säästöä. Suurta alkupääomaa ei tarvita: Helenin aurinkovoimala palveluna on helppo ja nopea tapa säästää energiakuluissa ja kertoa asiakkaille yrityksen ympäristövastuullisuudesta.

Aurinkovoimala ilman investointia luo arvoa yrityksellesi

Haluatko saada yrityksellesi kaikki aurinkoenergian hyödyt mahdollisimman riskittömästi ilman pääomainvestointia? Voisiko yrityksesi olla edelläkävijä uudenlaisten ja puhtaiden energiaratkaisujen hyödyntämisessä?