Edullisinta sähköä omasta aurinkovoimalasta

Oma aurinkovoimala on investointi, joka maksaa elinkaarensa aikana itsensä moninkertaisesti takaisin. Oman aurinkovoimalan tuottaman sähkön avulla tarve ostaa sähköä verkosta pienentyy merkittävästi.

Oma aurinkovoimala

Oma aurinkovoimala vähentää yrityksen tarvetta ostaa sähköä sähköverkosta, minkä ansiosta yritys säästää sekä sähkön ostohinnassa, siirtokuluissa että sähköveroissa.

Aurinkovoimalan elinkaaren aikana tarkasteltuna oman aurinkovoimalan tuottama sähkö on sähköverkosta ostettua sähköä edullisempaa.

Verkosta ostettavan sähkön hinnan noustessa investoinnin arvo nousee. Tämän lisäksi aurinkovoimala kasvattaa kiinteistön arvoa ja vähentää kiinteistön jäähdytystarvetta kuumina kesäpäivinä.

Avaimet käteen -toimitettuna

Vastaamme yrityksen aurinkovoimalan toteutuksesta aina alkukartoituksesta luovutustarkastuksiin saakka. Lisäksi voimme vastata voimalan jatkuvasta valvonnasta ja ylläpidosta koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.

Räätälöimme aurinkovoimalan yrityksen käyttöön sopivaksi: huomioimme niin asiakkaan kuin kiinteistön vaatimukset. Oma aurinkovoimala on mahdollista hankkia kertainvestoinnilla tai leasing-sopimuksella.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää. 

Ota yhteyttä 

Näin asiakkaamme onnistuivat

Aurinkosähköllä vihreitä arvoja terästeollisuuteen

Jarno Nummi toimii toimitusjohtajana Jokioisten Lankatehtaalla. . Yritys haluaa olla omalta osaltaan muuttamassa terästeollisuutta vihreämpään suuntaan.

Lue lisää

Aurinkovoimaa Suomen suurimpaan laboratorioon

Helsingin Viikkiin on valmistunut yksi Suomen suurimmista valtion omistamista aurinkovoimaloista. Eviran katolla oleva voimala tuotti myönteisen yllätyksen heti keskellä talvea.

Lue lisää

Otavamedia tuottaa aurinko­energiaa

Aurinkovoimala on ympäristöteko, joka luo yritykselle imagoarvoa ja säästää energiakustannuksissa. Yritykset ovat ryntäämässä markkinoille, Otava Oy on etujoukoissa.

Lue lisää

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Aurinkovoimala palveluna

  • Kiinteistöösi toteutetaan Helenin omistama aurinkovoimala.
  • Helposti liikkeelle ilman investointia.
  • Täysin kuluton ylläpito.
  • Maksat vain voimalan tuottamasta sähköstä.
  • Helen ostaa aurinkovoimalan ylituotetun aurinkosähkön.

Lue lisää

Voimalaosuus

  • Yrityksellesi varataan aurinkopaneeleita Helenin aurinkovoimaloista.
  • Saat aurinkoenergian tuomat edut, vaikka voimalan rakentaminen kiinteistöön olisi estynyt.
  • Helpoin tapa lisätä yrityksesi toiminnan vastuullisuutta.

Lue lisää

Katso myös


Vastuullista energiaa auringosta

Omassa voimalassa tuotettu aurinkosähkö on edullisinta sähköä sekä täysin päästötöntä ja äänetöntä. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja aurinkovoimalan toteutukseen.


Aurinkolaskuri

Kuinka paljon kattosi tuottaisi aurinkoenergiaa? Syötä osoitteesi ja laskurimme kertoo, miten paljon kiinteistösi voisi tuottaa aurinkosähköä.


Aurinkovoimala palveluna – ilman investointia

Aurinkovoimalan hankkiminen palveluna on helppo askel kohti vastuullisempaa liiketoimintaa.


Aurinkoenergiaa Suomen suurimmista aurinkovoimaloista

Jos aurinkovoimalan rakentaminen omaan kiinteistöön ei ole mahdollista, voi auringon valjastaa yrityksen käyttöön myös varaamalla osuuden Helenin aurinkovoimalasta.