• Teknisen vian vuoksi sähkölaskuja on lähetetty asiakkaille kahteen kertaan Lue lisää
Jäähdytys

Jäähdytystä ja energiakumppanuutta

Kaukojäähdytys on energiatehokas tapa pitää toimitilat viileinä. Lue juttuja vastuullisesta rakentamisesta, energiankierrosta ja fiksuista asiakkaistamme.

Jäähdytysjärjestelmät vertailussa – katso, mikä sopii parhaiten teidän kiinteistöönne

Kesäkelien myötä kiinteistön jäähdytys on monen mielessä. Hikoilua voi helpottaa useilla eri tekniikoilla, mutta mikä jäähdytysjärjestelmä olisi pitkällä aikavälillä kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin vaihtoehto? Vertailimme neljää eri tekniikkaa.

Jäähdytyspalveluiden kysyntä on kasvussa – hyviä sisäolosuhteita arvostetaan

Asiakkaat arvostavat yhä enemmän hyviä olosuhteita sisätiloissa – ulkolämpötilasta riippumatta. Helen vastaa jäähdytyksen kysynnän kasvuun tarjoamalla asiakkailleen kestävästi tuotettua jäähdytystä Helsinkiin.

Vastuullisuuden merkitys rakentamisessa kasvaa

Vastuullisuuden merkitys rakentamisessa kasvaa jatkuvasti, sillä kuluttajat ovat entistä tarkempia valinnoistaan ja tietoisempia niiden ympäristövaikutuksista.

Päivä Haagan paloasemalla

Palomiehelle on arkea, että hälytys voi tulla vaikka kaupan kassalla, ja silloin tarvitaan kaikkia. Yhteishenki ja yhteistyö tekevät työstä tekemisen arvoista.

Kauko­jäähdytys pelastaa Haagan paloasemalla

Huoltovapaa ja toimintavarma Kiinteistöjäähdytys on huoleton vaihtoehto

Kiinteistökohtainen Kiinteistöjäähdytys on helppo ratkaisu tilojen viilentämiseksi. Kiinteistöstä kerätty ylimääräinen lämpö hyödynnetään hiilineutraaliksi kaukolämmöksi Helsingin lämmitykseen.

”Vastuullisuus ei tarkoita mukavuudesta tinkimistä”

Vastuullisuus on sitä, että rakennetaan asuntoja, joissa ihmiset haluavat asua vielä vuosienkin päästä. Näin uskoo VVO:n ylläpidosta ja hankinnoista vastaava johtaja Kimmo Rintala.

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat yrityksiä niin jäähdytykseen, lämpöön kuin sähköön liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä