Aurinkovoimalalla säästöjä jopa ilman alkuinvestointia

Oma aurinkovoimala on investointi, joka maksaa elinkaarensa aikana itsensä moninkertaisesti takaisin. Se tarjoaa yrityksellesi mielenrauhaa ja selvää säästöä sähkölaskuun.

Ota yhteyttä

Millainen aurinkovoimala teille sopisi?

Aurinkovoimala palveluna

Aurinkovoimalan hankkiminen palveluna on helppo askel kohti vastuullisempaa liiketoimintaa: yrityksesi saa kaikki oman aurinkovoimalan hyödyt huolettomasti ilman investointia.

Yrityksesi voi säästää energiakuluissa ja näkyä entistä ilmastotietoisempana toimijana asiakkaille sekä muille tärkeille sidosryhmille.

Lue lisää

Oma aurinkovoimala

Oma aurinkovoimala on investointi, joka maksaa elinkaarensa aikana itsensä moninkertaisesti takaisin. Oman aurinkovoimalan tuottaman sähkön avulla tarve ostaa sähköä verkosta pienenee merkittävästi.

Lisäksi oma aurinkovoimala kasvattaa kiinteistön arvoa ja vähentää kiinteistön jäähdytystarvetta kuumina kesäpäivinä.

Lue lisää

Osuus suuremmasta

Voimalaosuuden hankkiminen sopii erityisesti tilanteeseen, jossa yritys haluaa osallistua aurinkoenergian hyödyntämiseen, mutta esimerkiksi teknisistä syistä oman kiinteistön katto ei sovellu aurinkovoimalle.

Voimalaosuus-palvelussa varaamme yrityksellesi tietyn määrän aurinkopaneeleita, joiden tuottama aurinkosähkö hyvitetään yrityksen sähkölaskuissa.

Lue lisää

Viisi hyvää syytä vaihtaa aurinkoenergiaan

Aurinkovoimaloiden hinnat ovat romahtaneet

Vuodesta 2000 aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet 96 % ja samalla tehokkuus on kasvanut.

Aurinkopaneelien komponenttien hinta on laskenut Suomessa

IkoniSähkön hinta on kohonnut

Sähkön siirtohinnat ovat viime vuosien aikoina kohonneet, joten aurinkopaneelit tarjoavat omavaraisuutta ja luotettavuutta.

Sähkön hinta on kasvanut

Pitkä takuuaika tuo turvaa

Helen on energiakumppanisi vielä pitkään asennuksen jälkeen, sillä aurinkopaneeleille myönnetään 10 vuoden tuotetakuu ja suorituskykytakuuta 25 vuotta.

Säästä selvää rahaa

Kun tuotat aurinkosähköä itse, verkosta ostetun sähkön osuus pienenee. Ylöjärveläinen Kauppakeskus Elo tuottaa itse 27 % kiinteistön kuluttamasta sähköstä.

Osoita edelläkävijyyttä

Tutkimusten mukaan kuluttajat haluavat suosia yrityksiä, jotka käyttävät uusiutuvaa energiaa ja osoittavat siten vastuullisuutta.

Ota yhteyttä