• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Lämpö

8 askelta Kiertolämmön hankkimiseksi

 • Teksti: Marjukka Puolakka
 • Kuvat:
 • 2020-02-18

Helenin Kiertolämpö on tuotettu 100-prosenttisesti hukkalämmöistä, ja sen avulla yritys voi päivittää kiinteistöjensä lämmityksen täysin päästöttömäksi.

Korkeasaari on ottanut käyttöönsä Kiertolämmön kesällä 2019.

Korkeasaari on ottanut käyttöönsä Kiertolämmön kesällä 2019.

 1. Kiertolämmöllä yrityksesi nollaa lämmityksestä aiheutuvat päästöt. Kiertolämpö tuotetaan mm. konesalien, jätevesien, sähköasemien ja teollisuuden hukkalämmöistä, jotka jalostetaan Helenin lämpöpumppulaitoksilla siirrettäviksi kaukolämpöverkkoon.
 2. Kun yrityksesi haluaa lämmityksen hiilineutraaliksi, ota yhteys Helenin myyntiin. Lämmönkulutuksen perusteella Helenin asiantuntija laskee Kiertolämmön kustannukset sekä kuinka paljon Kiertolämpö vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöjä.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen Kiertolämmön saa heti käyttöön. Mitään investointeja tai remontteja kiinteistön talotekniikkaan ei tarvita. Toistaiseksi voimassa oleva Kiertolämpö-sopimus on helppo ja mutkaton valinta.
 4. Kiertolämmön lisäkustannus kiinteistön lämmityskustannuksiin on tyypillisesti hieman alle 10 prosenttia. Jos kiinteistössä on hukkalämpöä talteen keräävä Helenin kaukojäähdytys, siitä saa hyvitystä Kiertolämpö-laskuun.
 5. Voit valita Kiertolämmön osuudeksi 5–100 prosenttia, jos yrityksesi ei halua heti sitoutua Kiertolämpöön kaikessa lämmityksessä. Pienempikin osuus onnistuu, koska Kiertolämmön laskutus perustuu toteutuneeseen lämmönkäyttöön.
 6. Ilmasto kiittää, kun yrityksesi käyttää Kiertolämpöä. Se on myös mainio tapa rakentaa vastuullista yrityskuvaa ja osoittaa sidosryhmillesi, että yrityksesi kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta.
 7. Helen tarjoaa Kiertolämpöä kaikille kaukolämpöä käyttäville yrityksille Helsingissä. Mitä useampi sen valitsee, sitä lähempänä olemme hiilineutraalia yhteiskuntaa.
 8. Helsingin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Kun valitset Kiertolämmön, pääset helposti mukaan toimimaan yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi.

Lue lisää Kiertolämmöstä

Avainsanat

Kiertolämpö

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat yritysasiakkaita niin lämpöön, jäähdytykseen kuin sähköön liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä