Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com ostaa sähkön, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen Heleniltä.

Verkkokauppa.comin sähkö, kaukolämpö ja kaukojäähdytys Heleniltä

Verkkokauppa.com valitsi kaukolämmön ja -jäähdytyksenVerkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälä hankkii Heleniltä sähkön, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen. Yrityksellä on lisäksi myymälät Pirkkalassa ja Oulussa. Pirkkalan myymälä ostaa sähkön niin ikään Heleniltä.

– Panostamme ympäristöasioihin. Keskeinen kriteeri Helenin valinnalle sähköntoimittajaksi oli, että voimme ostaa sertifioitua vesivoimalla tuotettua sähköä, Westersund kertoo. Westersund mainitsee, että Jätkäsaaressa on hyvin tarjolla kaukolämpöä ja -jäähdytystä, joten valinta oli siltäkin osin luonteva.

– Jäähdytys on meille kriittistä. Meillä on paljon tietokoneita ja palvelimia, joiden on oltava viileässä. Jäähdytys on tietenkin tärkeää myös siksi, että lämpötila kiinteistössä nousee, kun liikkeessä on paljon väkeä. 

Energiatehokkaasti tuotettu kaukolämpö ja -jäähdytys sopii myös Verkkokauppa.comin ympäristöajatteluun. Kaukojäähdytys esimerkiksi kerää kiinteistöstä hukkalämpöä, joka hyödynnetään edelleen lämmön tuotannossa.

– Se, että lämmön ja jäähdytyksen tuottaa ulkopuolinen, on meille tietenkin myös helppo ja huoleton ratkaisu. Voimme toki olla levollisin mielin senkin takia, että meillä on hätätilanteita varten myös omat varajärjestelmät.

Helen B 2/2013