Akkutuotto

Akkutuotto on kattava suurten megawattiluokan sähkövarastojen operointipalvelu, joka maksimoi yrityksen sähkövarastojen tuoton.

Ota yhteyttä

Kattava palvelu suurten megawattiluokan sähkövarastojen tuoton maksimoimiseksi

Sähkövarastoinvestoinneille on mahdollista saada tuottoa Helenin uudella Akkutuotto-palvelulla, joka perustuu Helenin itse kehittämään jouston teknologia-alustaan.

Akkutuotto mahdollistaa suurten megawattiluokan sähkövarastojen optimaalisen tuoton sähkömarkkinoilla. Sähkövaraston toiminta ja kaupankäynti on turvattu luotettavasti Helenin Valvomossa 24/7. Kaupankäynti on läpinäkyvästi seurattavissa Yritys Helen -palvelussa.

Palvelun tiedot

 • Akkutuotto-palvelulla Helen operoi megawattiluokan sähkövarastoja yrityksen puolesta ja maksimoi sähkövarastoista saatavan tuoton sähkömarkkinoilla.
 • Helenin Valvomo seuraa ja varmistaa sähkövarastojen toimintakunnon ja turvallisen kaupankäynnin 24/7.
 • Kaupankäynti ja sen toteutus on täysin automatisoitu Helenin omalla kaupankäynnin alustalla, jonka koneoppivat algoritmit optimoivat jokaiselle päivälle parhaimman mahdollisen tuoton. 

Akkutuoton hyödyt

  1. Maksimoitu tuotto sähkömarkkinoilla​
   Akkutuotto-palvelun oman kaupankäyntialustan koneoppivat algoritmit rakentavat sähkömarkkinoilla kullekin päivälle parhaan mahdollisen tuoton. ​
  2. Huolehdimme sähkövaraston toiminnasta 24/7​
   Sähkövarastojen käytettävyys kaupankäynnissä varmistetaan etävalvonnalla ja ongelmanratkaisu toteutetaan tarvittaessa yhteistyössä yrityksen ja sen kumppaneiden kanssa.​
  3. Helenin oma kaupankäynnin alusta mahdollistaa jatkuvan kehityksen
   Akkutuotto-palvelun kaupankäyntialusta on Helenin oman kehitystyön tulos, jota kehitetään yrityksen tarpeiden mukaisesti. Helen seuraa markkinoita jatkuvasti kehittääkseen kaupankäyntiä entistä tuottavammaksi.

Ota yhteyttä