Helen Key - Näe energiasi uudessa valossa

Tiedätkö, miten kiinteistösi käyttävät energiaa? Huomaatko kulutuspoikkeamat ajoissa? Entä mitkä ovat energiatehokkuustoimenpiteiden kustannusvaikutukset?

Ota Helen Key käyttöösi

Vastauksena näihin ja moniin muihin kysymyksiin kehitimme alan johtavan toimijan EnerKeyn kanssa Helen Keyn; kulutusseurantasovelluksen, joka auttaa näkemään energiankäytön kokonaiskuvan. 

Helppokäyttöinen Helen Key tuo kaiken energiankäyttöön liittyvän datan yhteen paikkaan. Jos olet Helenin yrityssähköasiakas, saat Helen Keyn käyttöösi veloituksetta jo vaikka heti. 

Ota Helen Key käyttöösi

Kirjaudu sisään (olen jo Helen Key -käyttäjä)

Helen Key Plus 

Valittavanasi on myös kuukausimaksullinen Helen Key Plus -palvelupaketti, joka tarjoaa monipuoliset energiatehokkuuteen ja -johtamiseen liittyvät kokonaisuudet itsepalveluna tai tarvittaessa Helenin asiantuntijan avulla.

Valitsemalla Plus-paketin voit keskittää kaikki kiinteistöjesi kulutusmittaukset yhteen järjestelmään, mahdollistaen tehokkaan energian- ja vedenkäytön seurannan ja hallinnan.

Helen Keyn hyödyt

1. Tuo energiankulutuksesi näkyväksi

Kattavan kulutusseurantasisällön aktiivinen hyödyntäminen luo perustan energian ja vedenkäytön optimoinnille niin kustannusten kuin päästöjen osalta. Helen Key:n raportointiominaisuus osoittaa sinulle selkeästi, miten kiinteistöt ja kiinteistömassat kuluttavat energiaa ja miten eri toimenpiteet vaikuttavat niiden energiankulutukseen.

2. Säästää luontoa ja rahaa

Tieto lisää tehokkuutta. Kun näet mihin ja miten energiaa kuluu, voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä. Samalla kun energian käyttö vähenee, pienenevät myös energiakustannukset ja hiilidioksidipäästöt.

3. Mahdollistaa tehokkaamman budjetoinnin

Helen Key auttaa budjetoimaan energiaan liittyviä kuluja ja lisää näin ennakoitavuutta.

4. Tuo mielenrauhaa

Kun tunnet energiankulutuksesi ja osaat varautua tulevaan voit nukkua yösi hyvin. Kiinteistön energiankulutustietojen ollessa aina ajan tasalla ja samassa paikassa helposti saatavilla, energiankäyttö on helposti hallittavissa. 

Mitä Helen Key sisältää?

Helen Key perusversio 

Energiatehokkuuden systemaattinen seuranta ja kehittäminen on järkevää ja sen avulla luodaan kestävä pohja tulevaisuudelle. Helen Keyn perusversio on Helenin yrityssähköasiakkaille maksuton ja pitää sisällään:

  • Kulutustiedot
  • Kustannustiedot
  • Yhteenvetoraportin kulutuksista ja kustannuksista
  • Ennusteraportin  

Helen Key Plus 

Helen Key Plus tarjoaa tehokkaat välineet suurten kiinteistömassojen energiankäytön hallinnointiin ja johtamiseen. Pystyt vertailemaan, analysoimaan ja seuraamaan energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutusta. Helen Key Plus sisältää myös hälytyspalvelun, joka auttaa löytämään laitevikoihin, vesivuotoihin ja käyttöongelmiin liittyvät kulutuspoikkeamat ja tätä kautta minimoimaan vahingot. 

Alla olevasta taulukosta voit helposti vertailla Helen Keyn ilmaisversion ja Helen Key Plus -palvelun sisältämiä ominaisuuksia.

  Helen Key  Helen Key Plus
Kulutustiedot (tunti)  Sisältyy Sisältyy
Kustannustiedot Sisältyy Sisältyy
Raportti kulutuksista ja kustannuksista Sisältyy Sisältyy
Ennusteraportti Sisältyy Sisältyy
Muokattava työpöytänäkymä   Sisältyy
Päästötiedot   Sisältyy
Kulutuksen ja energiatehokkuuden analysoinnin työkalut   Sisältyy
Hälytyspalvelu   Sisältyy
Energiajohtamisen työkalut   Sisältyy
Mahdollisuus hankkia lisäpalveluita   Sisältyy


Helen Key Plus lisäpalvelut 

Helen Key Plus -palvelupakettiin on mahdollista liittää lisäpalveluina muunmuassa veden mittaus kameraluennalla, aurinkosähkön mittaus, alamittaukset, jäteraportointi ja muiden yhtiöiden kaukolämpö tai jäähdytys. 

Voit halutessasi myös ulkoistaa kulutusseurannan aktiivisen hyödyntämisen Helenin asiantuntijalle Energiamanageri-palvelun avulla. 

Lue artikkeli siitä, kuinka energianhallintapalvelut keventävät isännöitsijän työtaakkaa

Näkyvyyttä energiatehokkuuteen

Mihin kiinteistösi käyttää energiaa? Meneekö lämpöä harakoille? Helen Key -kulutusseurantasovelluksen kattava raportointiominaisuus osoittaa sinulle selkeästi, miten kiinteistöt ja kiinteistömassat kuluttavat energiaa ja miten eri toimenpiteet vaikuttavat niiden energiankulutukseen.  

Kun näet mihin ja miten energiaa kuluu, voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä.Helen Key työpöytänäkymässä näet kiinteistöjesi energiakulutuksen energialajeittain sekä kulutuksissa tapahtuneet muutokset yhdellä silmäyksellä.Kohteen yhteenvetonäkymässä voit perehtyä tarkemmin yksittäisen kiinteistön energian kulutus- ja kustannustietoihin.Jaksonäkymästä voit tarkastella kohteen energiatietoja valitulla aikajaksolla.Ennustenäkymästä näet kohdekohtaisen kulutusennusteen energialajeittain.

Näin Helen Key muuttaa energiankulutuksesi säästöiksi ja onnistumisiksi

Jatkuvalla energian kulutusseurannalla luodaan perusta tehokkaalle energianhallinnalle. Helen Keyn avulla on mahdollista pysyä ajan tasalla energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutuksista ja todentaa säästynyt energia. Sovelluksen käyttö on helppoa ja se sopii kaikenlaisille toimijoille koosta tai toimialasta riippumatta. Tutustu palveluun ja näe Helen Keyn mahdollisuudet.

Haluan Helen Keyn käyttööni

Usein kysyttyä Helen Key -palvelusta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Katso myös


Yrityssähkö

Kun yrityksesi kuluttaa yli 300 MWh sähköä vuodessa, vaatimukset sähkösopimukselle kasvavat. Asiantuntijamme varmistavat, että saat yrityksellesi suurasiakkuuden edut ja valitset sopivimman vaihtoehdon.


Sähkötuotteet suuryrityksille

Helenin salkunhallinta, markkinahintainen sähköä ja kiinteähintaiset sopimukset yrityksille.


Uusiutuvan energian alkuperätakuut

Voit hankkia meiltä käyttämällesi sähkölle uusiutuvan energian alkuperätakuut.


Yritysten ympäristötuotteet

Tarjoamme ympäristöystävällistä tuulivoimaa, uusiutuvaa energiaa ja puhdasta aurinkosähköä yrityksille.