Helen Key - Näe energiasi uudessa valossa

Tiedätkö, miten yrityksesi kiinteistöt käyttävät energiaa? Miten kulutus on kehittynyt ajan saatossa? Tai mitkä ovat energiatehokkuustoimenpiteiden kustannusvaikutukset?

Ota Helen Key käyttöösi

Vastauksena näihin ja moniin muihin asiakkaidemme kysymyksiin yhdistimme voimamme alan johtavan toimijan EnerKeyn kanssa ja kehitimme Helen Keyn; energianhallintapalvelun, joka auttaa yritystäsi näkemään energian mahdollisuudet paremmin.

Yrityksen on mahdotonta hahmottaa omaa energiankäyttöään, mikäli kokonaisuudesta ei ole selkeää kuvaa. Helen Key on helppokäyttöinen energianhallinnan ja -raportoinnin portaali, joka tuo kaiken yrityksesi energiankäyttöön liittyvän datan yhteen paikkaan. Jos olet Helenin yrityssähköasiakas, saat Helen Key -palvelun käyttöösi veloituksetta. Yrityssähköasiakkaana voit ottaa palvelun käyttöösi helposti vaikka heti. Jos olet jo Helen Keyn käyttäjä, voit kirjautua suoraan palveluun sisään.

Ota Helen Key käyttöösi

Kirjaudu sisään

Näkyvyyttä energiatehokkuuteen

Mihin kiinteistösi käyttää energiaa? Meneekö lämpöä harakoille? Helen Key -energianhallintapalvelun kattava raportointiominaisuus osoittaa sinulle selkeästi, miten yrityksesi kiinteistöt ja kiinteistömassat kuluttavat energiaa ja miten eri toimenpiteet vaikuttavat niiden energiankulutukseen.  

Kun näet mihin ja miten energiaa kuluu, voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä.Helen Key työpöytänäkymässä näet kiinteistöjesi energiakulutuksen energialajeittain sekä kulutuksissa tapahtuneet muutokset yhdellä silmäyksellä.Kohteen yhteenvetonäkymässä voit perehtyä tarkemmin yksittäisen kiinteistön energian kulutus- ja kustannustietoihin.Jaksonäkymästä voit tarkastella kohteen energiatietoja valitulla aikajaksolla.Ennustenäkymästä näet kohdekohtaisen kulutusennusteen energialajeittain.

Näin Helen Key muuttaa energiankulutuksesi säästöiksi ja onnistumisiksi

Jatkuvalla energian kulutusseurannalla luodaan perusta tehokkaalle energianhallinnalle. Helen Keyn avulla on mahdollista pysyä ajan tasalla energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutuksista ja todentaa säästynyt energia. Palvelun käyttö on helppoa ja se sopii kaikenlaisille yrityksille koosta tai toimialasta riippumatta. Tutustu palveluun ja näe Helen Keyn mahdollisuudet.

Miksi Helen Key?

Tuo energiankulutuksesi näkyväksi

Palvelun kattava raportointiominaisuus osoittaa sinulle selkeästi, miten yrityksesi kiinteistöt ja kiinteistömassat kuluttavat energiaa ja miten eri toimenpiteet vaikuttavat niiden energiankulutukseen.

Säästää luontoa ja rahaa

Tieto lisää tehokkuutta. Kun näet mihin ja miten energiaa kuluu, voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä. Samalla kun energian käyttö vähenee, pienenevät myös energiakustannukset ja hiilidioksidipäästöt.

Mahdollistaa tehokkaamman budjetoinnin

Helen Key auttaa yritystä budjetoimaan energiaan liittyviä kuluja ja lisää näin ennakoitavuutta.

Tuo mielenrauhaa

Kun tunnet energiankulutuksesi ja osaat varautua tulevaan voit nukkua yösi hyvin. Kiinteistön energiankulutustietojen olleessa aina ajan tasalla ja samassa paikassa helposti saatavilla, energiankäyttö on helposti hallittavissa. 

Helen Key -palvelun sisältö

  • Kulutustiedot
  • Kustannustiedot
  • Yhteenvetoraportti kulutuksista ja kustannuksista
  • Ennusteraportti  

Energiatehokkuuden systemaattinen seuranta ja kehittäminen on järkevää ja sen avulla luodaan kestävä pohja tulevaisuudelle. Palvelun perusversio Helen Key on Helenin yrityssähköasiakkaille maksuton.

Helen Key Plus -palvelu

Kehitteillä on myös kuukausimaksullinen Helen Key Plus -palvelupaketti, joka tulee tarjoamaan erittäin monipuoliset energiatehokkuuteen ja -johtamiseen liittyvät kokonaisuudet itsepalveluna tai tarvittaessa Helenin asiantuntijan avulla. Plus-palvelu lanseerataan myöhemmin vuoden 2020 aikana.

Haluan Helen Keyn käyttööni

Usein kysyttyä Helen Key -palvelusta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Katso myös


Yrityssähkö

Kun yrityksesi kuluttaa yli 300 MWh sähköä vuodessa, vaatimukset sähkösopimukselle kasvavat. Asiantuntijamme varmistavat, että saat yrityksellesi suurasiakkuuden edut ja valitset sopivimman vaihtoehdon.


Salkunhoito

Sähkösalkulla autamme sinua hyödyntämään joustavimmin sähkömarkkinoiden mahdollisuudet ja suojautumaan hintariskeiltä.


Uusiutuvan energian sertifikaatit

Voit hankkia meiltä käyttämällesi sähkölle uusiutuvan energian alkuperätakuut.