Tietoa meistä

Kasvua uudesta liiketoiminnasta

Olemme matkalla kohti ilmastoneutraalia tulevaisuutta. Etsimme kumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää uusia energiainnovaatioita. Haluamme myös olla mukana kiihdyttämässä uusien innovatiivisten yritysten menestystä investointien kautta.

Innovatiivisia palveluja ilmastoneutraaliin tulevaisuuteen

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme ja ympäristöllemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Haluamme kehittää asiakkaillemme yhä parempia palveluita, joiden avulla pääsemme yhdessä kohti ilmastoneutraaliuden tavoitetta.

Olemme edelläkävijä kestävissä energiajärjestelmissä, ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja käyttää ja säästää energiaa. Uskomme uusien energiainnovaatioiden löytyvän jatkossakin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, ja siksi haluamme vahvistaa kumppanuusverkostoamme.

Panostamme kasvuun erityisesti seuraavia teemoja tukevassa liiketoiminnassa:

  • Energiatehokkuus
  • Kotien ja kiinteistöjen energiaratkaisut
  • Sähköinen liikenne
  • Aurinkoenergia
  • Uudet, innovatiiviset energiaratkaisut

Tavoitteenamme on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin ja uudenlaisten kumppanuuksien ja yritysjärjestelyjen kautta. Olemme kiinnostuneita sijoittamaan sekä kasvuyrityksiin että vakiintuneisiin yrityksiin.

Kumppanuuksia energiainnovaatioden kasvupolusta

Olemme mukana Suomen suurimmassa pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelman Kasvu Openin Energiainnovaatioiden Kasvupolussa. Ohjelmassa haetaan uusia innovaatioita, ideoita ja liiketoimintamalleja kasvuhakuisista pk-yrityksistä, yritysideoista tai isojen yritysten tiimeistä. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki nykyistä liiketoimintamalliaan terästämään pyrkivät alan yritykset.

Pyrimme löytämään Energiainnovaatioiden Kasvupolusta uusia mahdollisuuksia perinteisen energialiiketoiminnan ja digitaalisten teknologioiden ja palvelumallien yhdistämiseen. Haemme kumppanuuksia erityisesti energiatehokkuuteen, kotien ja kiinteistöjen energiaratkaisuihin, sähköiseen liikenteeseen sekä aurinkoenergiaan liittyvistä yrityksistä.

Lue lisää energiainnovaatioiden kasvupolusta

Kasvu Open

Ota yhteyttä ja tule mukaan kehittämään energia-alaa

Kysy lisää kumppanuuksiin liittyen. Keskustelen mielelläni yhteistyömahdollisuuksista.

imagetools0.jpg

Hannu Pikkarainen
Tuotepäällikkö

040 545 7171

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@helen.fi.

Jaa: