Tietoa meistä

Strategia

Meidän tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme ja ympäristöllemme maailman parasta kaupunkienergiaa.

Sähkön, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen yhteistuotantomme on jo nyt palkittu maailman tehokkaimpana kaupunkienergiaratkaisuna. Ja olemme matkalla kohti yhä parempaa: tavoitteenamme on ilmastoneutraali energiantuotanto. Kuljemme tätä tavoitetta kohti kannattavasti ja vastuullisesti.

Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa mittavan energiauudistuksen, jossa avainasemassa ovat biopolttoaineet, aurinkoenergia, älykkäät energiajärjestelmät ja uudet energiapalvelut.

Kaikessa toiminnassamme muistamme, että olemme olemassa asiakkaitamme varten. Mitä paremmin teemme työmme, sitä enemmän asiakkaamme hyötyvät – ja sitä puhtaammassa ympäristössä me kaikki elämme.

Strategiset tavoitteemme 2016-2020

Kasvu
Tarjoamme toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Kasvatamme nykyisten päätuotteiden markkinaosuutta kannattavasti. Uusista energiaratkaisuista ja -palveluista muodostuu merkittävä osa tulevasta kasvusta.

Parantunut kannattavuus
Tehostamme toimintaamme, jotta varmistamme palveluidemme kilpailukyvyn ja toimintamme jatkuvuuden. Lisäämme ketteryyttämme vastataksemme muuttuvaan markkinatilanteeseen.

Ilmastoneutraali energia
Tavoitteenamme on ilmastoneutraali energiajärjestelmä. Toteutamme sen asiakaslähtöisesti monipuolisilla, isoilla ja pienillä toimenpiteillä. Olemme edelläkävijä kestävissä energiajärjestelmissä.

Vastuullisuus kilpailuetuna
Olemme energiamarkkinoiden vastuullisin toimija. Tekomme ja viestimme ovat yhteneväiset ja rakentavat aitoa ajatusjohtajuutta ja vastuullisuutta.

Menestymme yhdessä
Jokainen osaajamme voi olla ylpeä, innostunut ja motivoitunut työstään, yltää erinomaisiin työsuorituksiin ja haluaa kehittyä ammatillisesti. Johtamisemme tukee erinomaisia työsuorituksia ja tuo menestystä.

 

Jaa: