Opiskelijalle

Haku töihin opiskelijana

Maailman paras kesäduunihakumme on auki! Haemme vuosittain tammi-helmikuun vaihteessa pääasiassa 18 vuotta täyttäneitä opiskelijoita kesätyöntekijöiksi. Työpaikkoja on tarjolla mm. kunnossapidossa, tuotannossa tai asiantuntijatehtävissä.

 

Hae salamana kesäduuniin

Näin kuulet avoimista työpaikoistamme

  • Olemme mukana eri oppilaitosten järjestämillä rekrytointimessuilla. Tapaamme opiskelijoita myös erilaisissa tapahtumissa ja yritysvierailuilla sekä Sähkötalon Energiatorilla.
  • Ilmoitamme avoimista kesätyö-, harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan.
  • Kesätyöt ja oppilaitosyhteistyöt ovat myös oivia verkostoitumismahdollisuuksia tulevaisuuden varalle.

Kesätyöt

Helen-konsernissa on joka vuosi avoinna monipuolisia ja mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja muun muassa voimalaitoksilla, kunnossapidossa, suunnittelussa, asiakaspalvelussa ja tukitoiminnoissa.

  • Vuoden 2018 kesätyöhaku on auki 17.1.–18.2. Toimi salamana ja lähetä hakemuksesi meille sähköisen järjestelmämme kautta.
  • Teemme kesätyöntekijöiden valinnat pääsääntöisesti maaliskuun aikana ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin huhtikuun loppuun mennessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Vastuullinen kesäduuni

Harjoittelut ja lopputyöt

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja erityisesti energia-alaa opiskeleville ja energia-alasta kiinnostuneille ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville.

Lopputyö- ja diplomityöpaikkoja tarjoamme erityisesti energia-alan AMK- ja ylemmille korkeakouluopiskelijoille. Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa työpaikaltamme työpisteen opinnäytetyön tekemiseen.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan. Otamme harjoittelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä myös suoraan oppilaitosyhteistyön ja kesätöiden kautta. 

Oppilaitosyhteistyöt

Oppilaitosyhteistyömme kattaa monipuolisen kirjon toimintaa lapsille ja nuorille alakoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Yhteistyö opiskelijoiden kanssa on meille arvokas tapa pysyä etukenossa tulevaisuuteen ja kuulla uusia, raikkaita ideoita. Käymmekin säännöllisesti läpi yhteistyömahdollisuuksia energia-, sähkö- ja kaupallisen alan oppilaitosten ja opiskelijayhteisöjen kanssa.

Katso myös nämä

Tutustu Helenillä työskennelleiden opiskelijoiden kokemuksiin.

Uran alussa

Työpaikkavahti pitää sinut tietoisena Helenillä avautuvista tehtävistä.

Tilaa työpaikkavahti

Seuraa Heleniä somessa

Twitter

Seuraa työpaikkailmoituksia, uutisia ja ajankohtaista energiakeskustelua.

Instagram

Seuraa heleniläisten arkea, löydä arkistojen helmiä ja näe kuvia paikoista, jonne vain heleniläiset pääsevät.

Helenin LinkedIn

 Katso uusimmat työpaikkailmoitukset ja mielenkiintoisimmat uutiset. 

Jaa: