Työpaikat

Haku töihin opiskelijana

Olemme kiinnostuneita nuorista tulevaisuuden osaajista. Rekrytoimme vuosittain niin kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita kuin opinnäytetyöntekijöitäkin.

Tervetuloa tulevaisuuden osaaja

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuksia kartuttaa osaamistasi ja kehittää taitojasi. Arvostetun energiayrityksen tehtävissä pääset tekemään kiinnostavia töitä ja vaikuttamaan tulevaisuuteen. Sovellamme eturivin tekniikkaa ja teknologioita kaikessa toiminnassamme.

Olemme mukana eri oppilaitosten järjestämillä rekrytointimessuilla ja tapaamme opiskelijoita myös erilaisissa aktiviteeteissa ja yritysvierailuilla sekä Sähkötalon Energiatorilla. 

Tule meille kesätöihin

Kesätyöhakumme on päättynyt vuodelta 2017. 

Teemme kesätyöntekijöiden valinnat pääsääntöisesti maaliskuun aikana ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin huhtikuun loppuun mennessä.

Helen-konsernissa on vuosittain avoinna noin sata monipuolista ja mielenkiintoista kesätyöpaikkaa mm. voimalaitoksilla, kunnossapidossa ja suunnittelussa sekä asiakaspalvelu- ja hallintotehtävissä.

Vuoden 2018 kesätyöhaku alkaa tammikuussa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

 

Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Vastuullista rekrytointia

Hae harjoitteluun tai tekemään lopputyötä

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja erityisesti energia-alaa opiskeleville ja energia-alasta kiinnostuneille ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville.

Lopputyö- ja diplomityöpaikkoja tarjoamme erityisesti energia-alan AMK- ja ylemmille korkeakouluopiskelijoille. Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa työpaikaltamme työpisteen opinnäytetyön tekemiseen.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan. Otamme harjoittelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä myös suoraan oppilaitosyhteistyön ja kesätöiden kautta.