Työnhakijalle

Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta

Haemme huippuosaajia rakentamaan kanssamme toimivampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Jos koko ihmiskuntaa koskevat haasteet kiinnostavat, saatat olla etsimämme kollega.

 

Katso avoimet tehtävät

Avaamme syksyn aikana Strategia ja Ratkaisut -liiketoimintoomme usean mielenkiintoisen tehtävän, jossa huippuosaajat pääsevät kehittämään, muotoilemaan ja toteuttamaan uuden energia-aikakauden ratkaisuja. 

Tavoitteenamme on entistä fiksumpi, hiilineutraali energiajärjestelmä, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tässä työsssä Strategia ja Ratkaisut -liiketoimintomme on tärkeässä roolissa.

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae sinulle sopivinta pestiä sähköisen järjestelmämme kautta. Jos avoimista tehtävistä ei löydy juuri sinulle sopivaa, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Jos lähipiirissäsi on haasteita pelkäämättömiä tekijöitä, yhdistä voimat ja hae meille yhdessä kollegasi kanssa!

  

Avoimet tehtävät

Liiketoimintamuotoilija

Liiketoimintamuotoilijana pääset suunnittelemaan uusia palveluita ja aiempaa kestävämpää energiatulevaisuutta. Tehtäväsi on tuottaa uusia aihioita liiketoiminnan kehittämiseen ja validointiin sekä toteuttaa niitä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Hae 15.10.2019 mennessä

Avoin hakemus

Olemme avoimia monenlaiselle osaamiselle. Tärkein ominaisuutesi on palava into ja kyky kehittää uutta energiatulevaisuutta asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti. Kerro meille, miten sinä haluat tuoda oman panoksesi ja osaamisesi mukaan.

Hae 15.10.2019 mennessä

Jaa: