• Energiamyynnin trainee-ohjelma

    Koulutamme lahjakkaista uusista kyvyistä huippumyyjiä intensiivisessä ja monipuolisessa trainee-ohjelmassamme.

Kehity kanssamme energiatulevaisuuden tekijäksi

Kahdeksan kuukauden pituinen trainee-ohjelma on väyläsi tulevaisuuden energiaratkaisujen myyntitiimiin.

Tarjoamme sinulle

  • huipputason myynnin valmennuksen
  • energia-alan koulutuksen tuotannosta asiakaskohtaamiseen
  • kokonaisvaltaisen käsityksen Helenin toiminnoista ja yksiköistä projektien kautta
  • mahdollisuuden työllistyä trainee-ohjelman kautta vakituiseen työsuhteeseen Helenille

Trainee-ohjelman tavoitteena on vahvistaa valmennettavien myynti-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä kykyä luoda onnistuneita ja tuloksellisia asiakaskohtaamisia.

Vahvistamme trainee-valmennettavilla kokenutta ratkaisumyyntitiimiämme, joka vastaa mm. aurinkosähköratkaisujen, sähköautojen latauspisteiden ja energiatehokkuuspalvelujen myynnistä. Traineena tuet tiimiämme kunnianhimoisten kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Annat myös panoksesi jo olemassa olevien sekä uusien asiakaslähtöisten energiaratkaisujen kehittämiseen.

Sinustako trainee?

Valitsemme ohjelmaamme rohkeita, myyntihenkisiä ja uusia haasteita etsiviä tekijöitä, joilla on ennen kaikkea palava halu kehittyä energia-alan huippumyyjiksi sekä soveltuva koulutus energiamyynnin tehtäviin.

Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta myynnistä tai vahva halu ja motivaatio kehittyä energia-alan huippumyyjäksi – aiempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä.

Energia-ala antaa mahdollisuuden vaikuttaa

"Energia-ala kehittyy kovaa vauhtia: esimerkiksi sähköautot yleistyvät Suomessa koko ajan, ja ne tarvitsevat latausratkaisuja. Monet yritykset haluavat yhä enemmän huomioida ympäristöä toiminnassaan, ja energiavalinnat antavat siihen mahdollisuuden."

Kari Mustalahti, asiakkuuspäällikkö

Lue Karin työstä Helenillä

Asiakkuuspäällikkö Kari Mustalahti

"Hakeuduin aikoinaan uusiutuvan energian pariin, sillä sen hyödyntäminen on jo pitkään ollut kovassa kasvussa sekä Suomessa että maailmalla. Hiilineutraaliustavoitteet ovat itselleni tärkeitä, ja niiden toteutumisen eteen teemme töitä joka päivä."

Petteri Luukkonen, asiakkuuspäällikkö

Lue Petterin työstä Helenillä

Asiakkuuspäällikkö Petteri Luukkonen

Trainee-ohjelman kesto ja palkkaus

  • 30.9.2019–29.5.2020
  • Kiinteä kuukausipalkka n. 2400 €
  • Bonuspalkkio onnistumisesta myyntityössä
  • Trainee-ohjelma järjestetään toimipisteessämme Helsingin Kampissa (Kampinkuja 2), ohjelman jälkeen voit halutessasi sijoittua myös muualle Suomeen.

Haku on tältä syksyltä päättynyt ja huikea seitsemän hengen trainee-porukka on aloittanut polkunsa energiaratkaisujen huippumyyjiksi.