Auta meitä olemaan vastuullisempia

Lisää uusiutuvaa energiaa, irti fossiilisista, kohti vähähiilisyyttä. Näitä ja monia muitakin keinoja toimia vastuullisemmin vaaditaan meiltä säännöllisesti.

Teemme vastuullisuuden eteen töitä joka päivä. Olemme myös onnistuneet työssämme - Helen oli jo toista vuotta peräkkäin suomalaisten energiayhtiöiden ykkönen Pohjoismaiden laajimmassa vastuullisuusbränditutkimuksessa

Valmiita emme kuitenkaan vielä ole, ja tehtävää riittää. Tarvitsemmekin sinun apuasi: kerro meille, miten voisimme toimia entistäkin paremmin. Samalla pääset näkemään muiden tekemiä ehdotuksia ja arvioimaan niitä.

Vastaamiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia, vastaajan perusteellisuudesta riippuen. Keräämme ajatuksia 20.5. saakka.

Kerromme kyselyn tuloksista tässä blogissa ja vuosiraportointimme yhteydessä. Tulosten perusteella kehitämme toimintaamme – miten, se selviää myöhemmin.

Vastaa kyselyyn!

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen edistää Helenissä ympäristön ja ihmisten huomioon ottamista. Hän uskoo, että yhteiskuntaa uhkaavat ympäristöongelmat ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä vastuullinen yritys ottaa sidosryhmät mukaan toimintansa kehittämiseen.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sidosryhmät ideoimassa: aurinkopaneeleja, avoimuutta, hiilineutraaliutta

Mikseivät yritykset aina ole avoimia ja kerro uusista ideoista ja keskeneräisistä suunnitelmista? Koska kilpailija voi varastaa ideat, tai niiden toteutus epäonnistuu ja KAIKKI NÄKEE. Me opettelemme tekemään toisin.

Sidosryhmät: mistä energian nyhtökaura?

Mikä on yritysten ja kansalaisten rooli päästövähennystalkoissa? Keskustelimme aiheesta sidosryhmiemme kanssa.