• Puhelinpalvelussamme on tilapäinen häiriö Lue lisää

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolilla Heleniä – siellä, missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tavoitat kirjoittajat osoitteesta blogi(at)helen.fi tai etunimi.sukunimi(at)helen.fi.

Juhani Aaltonen

Juhani Aaltonen

Juhani Aaltonen on aina ollut kiinnostunut ympäristöasioista, mikä toi hänet kaukolämmön ja -jäähdytyksen pariin. Hänen tehtävänään on varmistaa, että lämpöä riittää myös talvipakkasilla ja että kaukolämmöllä parannetaan jatkossakin kaupunki-ilman laatua. Juhanin kiinnostus lämmittämiseen heräsi jo alle kouluikäisenä, kun hänen kotitaloaan lämmitettiin aurinkoenergian ja öljyn yhdistelmällä.
Tea Erätuuli

Tea Erätuuli

Tea Erätuuli pohtii tulevaisuuden energiantuotantoa. Hänen mukaansa tehokkaasta kolmoistuotannosta on hyvä ponnistaa ja kestävä energiajärjestelmä koostuu monipuolisista energianlähteistä.
Marina Galkin-Aalto

Marina Galkin-Aalto

Marina Galkin-Aalto viestii monipuolisesti Helenin eri kanavilla. Hän pyrkii esittämään mutkikkaatkin energia-asiat helposti ja ymmärrettävästi. Marinan vapaa-ajan täyttävät lapsiperheen moninaiset riennot sekä nelijalkainen karvainen kaveri.

Kiira Happonen

Kiira Happonen

Kiira Happonen työskentelee tuotannon suunnittelun ja uusiutuvan energian lisäämiseen liittyvien hankkeiden parissa. Erityisesti Kiiraa kiinnostavat biopolttoaineet. Ympäristötaloustieteilijä nauttii oppiessaan jatkuvasti uutta myös tekniikasta.
Heikki Hapuli

Heikki Hapuli

Heikki pyrkii tuottamaan ja jakelemaan energiaa asiakkaille tarpeen mukaan. Sopivaa vastapainoa energia-alan haasteisiin tuo pyöräily.

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen edistää Helenissä ympäristön ja ihmisten huomioon ottamista. Hän uskoo, että yhteiskuntaa uhkaavat ympäristöongelmat ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä vastuullinen yritys ottaa sidosryhmät mukaan toimintansa kehittämiseen.
Atte Kallio

Atte Kallio

Atte Kallio kehittää uutta energiaa. Ajankohtaisia hankkeita ovat aurinkoenergialiiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja Kalasataman älykäs energiajärjestelmä. Atte on varastoinut kotinsa hirsirunkoon ison määrän hiiltä ilmakehästä, jotta hän voi hyvällä omalla tunnolla pyytää terveelliset turskat ja kissakalat kaukaa Pohjois-Norjasta.

Juha Karppinen

Juha Karppinen

Juha Karppinen kehittää uusia tapoja energiavirtojen hallintaan. Hänen visiossaan kaikki energian käyttäjät ja tuottajat aina kahvinkeittimistä aurinkovoimaloihin asti muodostavat tulevaisuuden älykkään ja energiatehokkaan ekosysteemin. Visioinnin ulkopuolella Juha viihtyy kitaran varressa sekä perheen parissa.

Perttu Lahtinen

Perttu Lahtinen

Perttu Lahtinen kehittää älykkäitä energiajärjestelmiä, sähköistä liikennettä, aurinkoenergiaa ja pienimuotoista hajautettua energiatuotantoa. Hän haluaa saada aikaan konkreettisia ratkaisuja nopeasti muuttuvalle energiasektorille. Vapaa-ajallaan Perttu puuhastelee mielellään mökillä lastensa kanssa.
Markus Logren

Markus Logren

Markus Logren on aktiivisesti mukana energiavallankumouksen keskiössä luomassa kestäviä energiaratkaisuja ja parempaa energiatulevaisuutta. Hän toimii Helenillä uusien tuotteiden ja palvelujen kehittäjänä.
Rauno Tolonen

Rauno Tolonen

Rauno Tolonen on energiatehokkuuden puolestapuhuja. Hän etsii ratkaisuja, joista hyötyvät niin kuluttajat kuin energiayrityskin – ympäristöä unohtamatta. Vapaa-ajallaan Rauno lataa akkuja kalastuksen parissa, vaikka tiedostaakin ettei vetouistelu ole niitä kaikkein energiatehokkaimpia tapoja kalastaa.
Seija Uusitalo

Seija Uusitalo

Seija Uusitalo lähestyy Helenin asiakkaita ja sidosryhmiä Helen-lehtien kautta. Seijan sydän sykkii puutarhalle, käsillä tekemiselle ja luovuudelle, mutta sieltä löytyy myös järjestelmällinen pikku-insinööri, jolla on tarve tehdä vaikeistakin asioista ymmärrettäviä.
Maiju Westergren

Maiju Westergren

Maiju Westergren luotsaa Helenin vastuullisuusasioita sekä edunvalvontaa. Hänen mielestään energia-ala on täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Vapaa-ajallaan Maiju ihmettelee puutarhan rönsyämistä, tanssii flamencoa ja viihtyy liikkuen luonnossa.

Eero Kaartokallio

Eero Kaartokallio

Eero Kaartokallio laajentaa ja tehostaa osaavan projektihenkilöstön kanssa Helenin palkittua energiajärjestelmää. Tällä hetkellä häntä työllistävät rakenteilla olevat jäähdytyskeskukset. Vapaa-ajalla Eero toimii muun muassa trampoliinina, nenäliinana sekä painituomarina.
Kristiina Siilin

Kristiina Siilin

Kristiina Siilin työskentelee energianvarastoinnin parissa. Hän uskoo energianvarastoinnin olevan kiinteä osa tulevaisuuden energiajärjestelmiä, ja hänen työtään ohjaa energiatehokkuuden parantaminen kehittyvän teknologian avulla. Kristiinalle jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen ovat mielekkään työn avaintekijät.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto