Kristiina Siilin

Kristiina Siilin työskentelee energianvarastoinnin parissa. Hän uskoo energianvarastoinnin olevan kiinteä osa tulevaisuuden energiajärjestelmiä, ja hänen työtään ohjaa energiatehokkuuden parantaminen kehittyvän teknologian avulla. Kristiinalle jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen ovat mielekkään työn avaintekijät.

Ole oman energiasi herra

Sähkön kulutus on niin arkipäiväistä, että sitä tuskin huomaa tai edes ajattelee. Ympäristöystävällisiin ja kestäviin energian kulutustapoihin on mahdollista lisätä vielä yksi elementti: sähkön tuottaminen. Pientuottaja saa aurinkopaneeleihin liitetyllä sähkövarastolla enemmän hyötyä itse tuottamastaan energiasta.

Uusia ratkaisuja luomassa yhdessä Euroopan kanssa

Euroopassa ollaan luomassa energiatulevaisuutta, ja olemme siinä mukana ensimmäisten joukossa. Kun uusiutuvien energialähteiden osuus kasvaa, sähköjärjestelmää on kehitettävä joustavammaksi.

Uuden sukupolven latausta Suvilahteen

Sähköauton akku voi toimia pienenä energiavarastona ja omalta osaltaan tuoda joustoa energiajärjestelmäämme. Pyörien päällä kulkeva pikkuakku voi siis hyödyntää aurinkoisina päivinä paikallista energian tuotantoa sekä kantaa kortensa kekoon sähköverkon tasapainottamisessa.

Älykkäitä energiaratkaisuja kaupunkilaisille

EU-hankkeessa mySMARTLife testataan uusia ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi kaupungeissa. Kaupunkilaiset pääsevät kokemaan uusien energiaratkaisujen hyödyt, kuten energian säästön, päästöjen pienenemisen ja asumismukavuuden parantumisen.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto