Kristiina Siilin

Kristiina Siilin työskentelee energianvarastoinnin parissa. Hän uskoo energianvarastoinnin olevan kiinteä osa tulevaisuuden energiajärjestelmiä, ja hänen työtään ohjaa energiatehokkuuden parantaminen kehittyvän teknologian avulla. Kristiinalle jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen ovat mielekkään työn avaintekijät.

Uuden sukupolven latausta Suvilahteen

Sähköauton akku voi toimia pienenä energiavarastona ja omalta osaltaan tuoda joustoa energiajärjestelmäämme. Pyörien päällä kulkeva pikkuakku voi siis hyödyntää aurinkoisina päivinä paikallista energian tuotantoa sekä kantaa kortensa kekoon sähköverkon tasapainottamisessa.

Älykkäitä energiaratkaisuja kaupunkilaisille

EU-hankkeessa mySMARTLife testataan uusia ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi kaupungeissa. Kaupunkilaiset pääsevät kokemaan uusien energiaratkaisujen hyödyt, kuten energian säästön, päästöjen pienenemisen ja asumismukavuuden parantumisen.

Kestäviä energiaratkaisuja älykkäille kaupungeille

Osana Helenin uusien energiaratkaisujen kehitystiimiä olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin ja kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin, joissa kehitetään uusia palveluita ja kestäviä energiaratkaisuja asiakaslähtöisesti.

Suvilahden sähkövarasto tositoimissa

Pohjoismaiden suurin sähkövarasto läpäisi hyväksyntätestit, ja se otettiin virallisesti käyttöön.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto