Marina Galkin-Aalto

Seuraa Twitterissä

Marina Galkin-Aalto toimittaa Uutta voimaa -blogia ja viestii Helenin eri kanavilla. Hän pyrkii esittämään monimutkaisetkin energia-asiat niin, että tavallinen lukija ne käsittää. Marinan vapaa-ajasta huolehtivat perheen nuorisojäsenet, joiden mukana hän pääsee tuulettumaan milloin maailman shakkiareenoille, milloin erinäisten urheiluharrastusten pariin.

Helsingin huipulla

Salmisaaren voimalaitoksen piipun huippu on Helsingin korkein paikka. Sinne johtaa 749 ritiläkierreporrasta, joita ei ole tarkoitettu heikkohermoisille. Näkymät Salmisaaren piipusta ovat aurinkoisella säällä silmiähivelevät.

Energiaa on, tehoa ei

Energiamarkkinat ovat käännekohdassa, sanoo johtaja Harri Mattila Helenistä. Energian hinta on niin matalalla, että se ei rohkaise investointeihin. Mattila puhui Vaikuttajaforumissa 10.5.2017.

Vuosi 2016 toi lisää aurinkoa ja pellettejä

Helenin vuoteen 2016 on mahtunut aurinkoa ja pellettejä, sähkön varastointia, lämpöpumppuja ja älykkäitä ratkaisuja.

Urbaania energiaa

Miten Helsingin voimalaitokset soveltuvat kaupunkiympäristöön? Helenin eli ent. Helsingin Energian toimitusjohtajan tehtävästä eläkkeellä oleva Ilkka Pirvola osoittaa väitöstutkimuksessaan, että voimalaitos tekee kaupunkikuvasta moniarvoisemman, moni-ilmeisemmän ja monikulttuurisemman.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto