Minna Näsman

Seuraa Twitterissä

Minna Näsman kehittää uusia energiapalveluita asiakkaiden kanssa. Hänen mielestään ihmiseen voi ja kannattaa luottaa. Minna on tuntemistaan teologian tohtoreista ainoa, joka työskentelee energiayhtiössä.

Voiko sähköä tuottaa biokemiallisesti?

Helen on toiminut kokeilualustana monelle uudelle energiateknologiselle innovaatiolle. Jotain meiltäkin on kuitenkin vielä kokeilematta: esimerkiksi mikrobisähkö. Onko se x-talouden villi kortti?

Energiainnovaatiot osaksi arkea

Teknologian kehitys vie myös energia-alaa kohti alustataloutta. Alalle on syntymässä ekosysteemejä, joissa yhä useammat toimijat voivat hyötyä toisistaan ja tuottaa asiakkaille entistä parempia palveluita. Helenin ekosysteemi ja koelaboratorio uusille energiaratkaisuille on nimeltään Enne.

Kehitä lisää aurinkosähköä kaupunkeihin!

Aurinkovoimala-konseptimme on hieno ja nopeuttaa aurinkosähkön rakentamista kaupunkiolosuhteissa. Emme kuitenkaan usko, että se on viimeinen hyvä idea, mitä asiassa pystyttiin keksimään.

Hei start-up, hae mukaan yrityskiihdyttämöön!

Olemme mukana Ylen yrityskiihdyttämössä, jossa mentoroidaan yhteensä noin kymmentä startup-yritystä kevään ajan.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto