Seija Uusitalo

Seuraa Twitterissä
Seija Uusitalo lähestyy Helenin asiakkaita ja sidosryhmiä Helen-lehtien kautta. Seijan sydän sykkii puutarhalle, käsillä tekemiselle ja luovuudelle, mutta sieltä löytyy myös järjestelmällinen pikku-insinööri, jolla on tarve tehdä vaikeistakin asioista ymmärrettäviä.

Millainen on kaupunkien #energiatulevaisuus?

Kaupungit ovat avainasemassa ilmastonmuutoksen hillinnässä. Helenin Ympäristöpäivässä visioitiin tulevaisuuden Helsinkiä ja kuultiin ideoita tulevaisuuden kaupunkisuunnitteluun.

#Lämpöpumppu on pop

Helenin sidosryhmätilaisuuden kuuma peruna oli tällä kertaa lämpöpumput. Niitä tarvitaan tulevaisuuden energiajärjestelmissä yhä enemmän.

Linnassa ei enää hikoilla

Itsenäisyyspäivän juhlan lämpö siirtyy nyt kaukolämpöverkkoon, kun Presidentinlinnan mittavan peruskorjauksen yhteydessä tiloihin asennettiin myös kaukojäähdytys.

Kaupunginvaltuuston päätös: Helen investoi uusiutuvaan energiaan ja hajautettuun energiantuotantoon

Helsingin kaupunginvaltuuston päätöksen mukaisesti Helenin kehitysohjelma toteutetaan mallilla, jossa investoidaan vaiheittain biopolttoaineiden lisäämiseen lämmöntuotannossa.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto