Förnybar energi

Uppdatera ditt företags elavtal till 100% ursprungsgaranterad el producerad med sol, vatten och vind.

Om elavtal

Förnybar energi är en tilläggstjänst till ert elavtal som uppdaterar företagets elavtal med el som produceras med förnybara energiformer. Elens ursprung är en kombination av vatten-, vind- och solkraft som till 100 procent är förnybar och verifieras genom systemet för ursprungsgarantier.

Avtalet gäller tillsvidare och kan sägas upp med en uppsägningstid på 14 dagar. Priset utformas utifrån en månadsavgift enligt förbrukningsplats och energipriset på ursprungsgarantin c/kWh.

Priset för Förnybar energi -tilläggstjänsten (moms 0 %):

  • Elens ursprung är en kombination av vatten-, vind- och solkraft som till 100 procent är förnybar och ursprungsgaranterad.
  • Förnybar energi tilläggstjänsten kan kombineras med Helens företagselavtal, vare sig det är fråga om ett befintligt eller nytt avtal
  • Med tilläggstjänsten "Förnybar energi" produceras ditt företags produkter och tjänster med 100 procent koldioxidneutrala, förnybara energiformer.

Sahkosopimukset-yrityksille-rakennuskuvitukset_pienet-ja-keskisuuret_530x270px.jpg

Är företagets årliga elförbrukning mindre än 300 000 kWh per år

Ny kund - köp här
Nuvarande kund - köp här

Sahkosopimukset-yrityksille-rakennuskuvitukset_suuryritykset_530x270px.jpg

Är företagets årliga elförbrukning mer än 300 000 kWh per år?

Tilläggstjänsten för förnybar energi kommer att bli tillgänglig för storföretagskunder under 2024. Som storkund har ditt företag tillgång till olika ursprungsgarantier för förnybar energi. Kontakta oss – våra experter ger mer information om ursprungsgarantier för förnybar energi för att hitta det bästa alternativet för ditt företag bland våra tilläggstjänster för elavtal.

Ny eller befintlig storkund – ta kontaktTutustu Helenin alkuperätakuisiin täältä

Elens ursprung

Elens ursprung är en kombination av vatten-, vind- och solkraft som till 100 procent är förnybar och ursprungsgaranterad.