Fjärrvärme

Fjärrvärme är en bekymmersfri uppvärmningsmetod som värmer ditt hem. Uppvärmningen förblir konstant oavsett utomhustemperaturen, och varmt vatten finns alltid tillgängligt enligt dina behov.

Ta kontakt

Fjärrvärmen kommer att förnyas år 2024

Vi kommer att förnya fjärrvärme-produkterna för våra konsument-, bostadsrätts- och företagskunder i början av nästa år. Bekanta dig med de viktigaste förändringarna.
Läs mer

Fjärrvärme håller ditt hem varmt i alla väderförhållanden

Fjärrvärme passar för alla typer av bostadshus som ligger längs fjärrvärmenätet i Helsingfors. Fjärrvärme värmer ditt hem och dess varmvatten och ger värme i alla väderförhållanden.

Fjärrvärme produceras decentraliserat från olika källor där det är mest energieffektivt och kostnadseffektivt. Fjärrvärme integreras sömlöst med andra uppvärmningsmetoder och energieffektivitetslösningar. Helens fjärrvärmeproduktion kommer att vara koldioxidneutral till år 2030.

Mer information om att ansluta till fjärrvärme

Kaukolämpö on tehokas, luotettava ja huoleton tapa pitää kotisi lämpimänä.

Fjärrvärmeprodukter

Månadsvärme Hem

När den nuvarande fjärrvärme produkten förnyas 1.1.2024 kommer konsumentkunder att ha sin egen produkt, Månadsvärme Hem. Det är nu enklare att följa uppvärmningskostnaderna eftersom priset för Månadsvärme Hem faktureras månadsvis. Priset består av en fast grundavgift och en energiavgift som uppdateras var sjätte månad för ett år i taget.

Ekovärme Lägenhet

Genom att uppdatera uppvärmningen av ditt hem till Ekovärme Lägenhet minskar du enkelt och konkret ditt klimatavtryck. Ekovärme Lägenhet är fjärrvärme som producerats utsläppsfritt med värmepumpar.

Med Ekovärme Lägenhet bidrar du till klimatneutral energiproduktion i Helsingfors och främjar samtidigt cirkulär ekonomi och minskar värmeutsläppen i Östersjön från avloppsvattnet.

Neljä henkilöä nauttimassa aamupalaa valoisassa keittiössä

Mer information för nuvarande kunder

Vi betjänar dig i alla ärenden som rör fjärrvärme. På den här sidan hittar du användbar information om fjärrvärmeverksamhet, förändringar, enhetsbyte, rapporter, övervakning av användning och avtalssektorer.

Läs mer

Oma Helen betjänar dygnet runt

Oma Helen betjänar dig dygnet runt precis när det passar dig bäst. I Oma Helen kan du bekvämt sköta dina avtalsärenden själv. Oma Helen ger också bred information om din energiförbrukning och -produktion ända ner på timnivå. Det kostar ingenting att använda tjänsten.

app-store.png  

Logga in via webb